Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mel Gibson (60) wordt vader.. voor de 9e keer!

Mel Gibson (60) wordt vader.. voor de 9e keer!

Mel Gibson (60) wordt vader.. voor de 9e keer!

People bevestigde vandaag dat de 26-jarige vriendin van de acteur zwanger is. Zou Mick Jagger een trend gezet hebben?

De 72-jarige Jagger was in juli nog groot nieuws: zijn 29-jarige vriendin bleek toen namelijk in verwachting van zijn achtste kind. En nu lijkt de Australische acteur zijn voorbeeld dus te volgen.

Mel Gibson heeft 7 kinderen (een dochter en 6 zonen) bij zijn ex-vrouw Robyn Denise Moore, en een dochter (Lucia) met zijn vorige vriendin Oksana Grigorieva. Zijn oudste dochter is 36, zijn jongste is 6 en Gibson is inmiddels opa van drie kleinkinderen.

Samen ouders

Rosalind Ross en Mel zijn inmiddels ruim twee jaar samen, het wordt haar eerste kindje. Ross beoefende lange tijd voltige op hoog niveau, wat zoiets is als acrobatiek op een bewegend paard. Terwijl het paard in rustige galop is, doen de gymnasten allerlei ingewikkelde poses op de rug van het dier. Tegenwoordig is ze actief als scenarioschrijver, in 2017 komt er een nieuw script van haar hand uit.

Rosalind Ross and Devon Maitozo, vaulting for F.A.C.E at the 2012 WEGs in Aachen, Germany. A pas de deux.:

Rosalind Ross (nog als blondine) en Devon Maitozo for F.A.C.E at the 2012 WEGs in Aachen, Germany. Via Pinterest

Mel laat aan People weten blij te zijn met de komst van het kindje. ”Mel en Rose kunnen niet wachten tot ze samen ouders zijn. Ze zijn nu twee jaar bij elkaar en het zijn de gelukkigste jaren van hun leven”, laat een bron aan People weten.

 

 

Lees ook

Bron: Wikipedia (Voltige), People, TMZ