Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > En nu écht: er komt een Spice Girls-reünie

En nu écht: er komt een Spice Girls-reünie

Celebs
En nu écht: er komt een Spice Girls-reünie

Volgens Mel B, ook wel bekend als Scary Spice, hebben alle vijf de Spice Girls een contract getekend met hun voormalig manager Simon Fuller en gaan ze ‘hopelijk snel opnieuw op tournee met elkaar.’ Dit meldt de BBC.

Lees ook
Victoria Beckham ontwerpt Spice Girls-shirt voor het goede doel

‘Superspannend’

“We hebben het een en ander uit te zoeken, voordat we overgaan tot iets serieus. Het is allemaal superspannend, dat kan ik wel zeggen,” aldus Mel in een interview met het Britse ITV. “Als het aan mij ligt, beginnen we vandaag nog.”

Geruchten

Er is een hoop onduidelijkheid geweest over het al dan niet terugkeren van de razend populaire jaren ’90 meidengroep. Nadat Victoria Beckham in februari een foto van het vijftal op Instagram plaatste, toen ze samenkwamen voor een lunch bij Geri Halliwell thuis in Londen, werd er op sociale media druk gespeculeerd over hun comeback. Iets wat diezelfde Beckham niet veel later tegensprak: “Het was voor het eerst sinds lange tijd dat we weer samen waren en dat voelde als thuiskomen. Niets meer en niets minder. Ik heb het te druk met mijn modelabel en zie het niet zitten om voor lange tijd te gaan reizen en optreden.”

Royal performance

Een ander gerucht was dat de Spice Girls eenmalig bij elkaar zouden komen om op te treden bij het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, iets wat tot op heden nergens bevestigd is.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Beeld: Hollandse Hoogte

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee