Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mel B woest op Victoria Beckham vanwege Carpool Karaoke

Mel B woest op Victoria Beckham vanwege Carpool Karaoke

Celebs
Mel B woest op Victoria Beckham vanwege Carpool Karaoke

“Who do you think you are?” moet Mel B gedacht hebben toen ze hoorde dat Victoria Beckham meedoet aan Carpool Karaoke van James Corden. Zij is nu op zijn zachtst gezegd ‘teleurgesteld’ omdat Victoria tijdens de aflevering liedjes van de Spice Girls zou zingen.

Lees ook: Deze ex-Spice Girl doet mee aan Carpool Karaoke

Dat heeft alles te maken met het feit dat Victoria eerder niet mee wilde werken aan een Spice Girls-reünie tour, waar Geri Halliwell, Emma Bunton en Mel B wél voor openstaan. Door de afwijzing van Victoria liepen de plannen voor de reünie tour op niets uit en besloten Geri, Emma en Mel verder te gaan onder de naam GEM. Daarop liet Victoria weten dat ze hoopte dat de drie daarbij niet de nummers van de Spice Girls zouden zingen. “Dat zou me verdrietig maken, want het was zo’n speciale tijd”, aldus Vic tegen de BBC.

Nu meldt The Sun dat Mel B woest is op Victoria, omdat ze in de auto van James Corden liedjes van de Spice Girls zou zingen. Ook zou ze een nummer van de groep gebruiken in een reclame ter promotie van haar eigen kledinglijn bij de Amerikaanse warenhuisketen Target. Mel B overweegt nu juridische stappen te ondernemen…

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee