Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Een meisjesdroom die uitkomt’! Anna Nooshin tekent contract bij RTL

‘Een meisjesdroom die uitkomt’! Anna Nooshin tekent contract bij RTL

‘Een meisjesdroom die uitkomt’! Anna Nooshin tekent contract bij RTL

Presentatrice Anna Nooshin werkte eerder al mee aan RTL Boulevard en Holland’s Next Top Model, maar in de toekomst zou ze nog intensiever gaan samenwerken met RTL. De influencer heeft zonet een contract getekend voor twee jaar en gaat bijdragen aan de ontwikkeling van zowel televisie, online-videokanalen en combinaties van beiden.

Naast presentatrice en succesvol onderneemster is Anna Nooshin op onlinegebied een van de populairste influencers van Nederland. Met ruim 100.000 abonnees, tien miljoen views op YouTube en 287.000 volgers op Instagram wordt haar fanbase steeds groter. Die bekendheid gaat ze nu gebruiken om samen met RTL en RTL MCN nog betere content te ontwikkelen voor de nieuwe kijker, namelijk jonge millennials.

“Voor mij is dit echt een meisjesdroom die uitkomt. Televisie is het meest romantische medium dat er is, het ontroert, brengt mensen bij elkaar en heeft bovenal een enorme communicatiekracht,” zei Nooshin. “Om dan nu te mogen tekenen bij RTL, waar ik altijd van heb gedroomd, is echt een groot cadeau. Ik kijk er naar uit om samen met RTL een te gekke periode aan te gaan, waarin we beiden als enige doel hebben om de tofste en meest inspirerende content te creëren, op zowel televisie- als online vlak.”

Lees ook: