Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Meghan Markle vraagt producers Suits om time off

Meghan Markle vraagt producers Suits om time off

Meghan Markle vraagt producers Suits om time off

Meghan Markle was tot voor kort voornamelijk bekend door haar rol als Rachel Zane in de populaire Netflix-serie ‘Suits’. Maar sinds haar relatie met prins Harry naar buiten is gekomen, is de brunette in een klap wereldberoemd. En die roem en media-aandacht komt niet zonder keerzijde.

Time off
Eerder vroeg prins Harry in een statement al om zijn vriendin met rust te laten, aangezien ze volgens hem slachtoffer werd van ‘seksisme en racisme’. Het statement leest: “Prins Harry maakt zich zorgen over mevrouw Markle’s veiligheid en is diep teleurgesteld dat hij niet het vermogen had om haar te beschermen.” Nu lijkt de aandacht ook Meghan te veel te zijn geworden, want naar verluidt heeft de actrice om een time off gevraagd bij de producers van de hitserie Suits.

Advocaten
De reden voor deze aanvraag zo volgens de New York Post zijn dat Meghan “iets belangrijks te doen heeft”. Dit zou volgens bronnen om een ontmoeting met haar advocaten gaan. Met hen wil ze kijken hoe ze juridisch gezien om moet gaan met al deze plotselinge publiciteit en aandacht. Een bron meldt: “Ze is eigenlijk een heel normaal meisje. Ze heeft een geweldige persoonlijkheid, maar niet iedereen weet dat. En nu krijgt ze volop de aandacht.”

Another #BTS from my cover shoot for @lifestylemag #NYC #photoshoot 💫

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

 

Bron: Telegraaf, New York Post

Lees ook: