Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít opvoedadvies kreeg Meghan Markle van niemand minder dan Michelle Obama

Dít opvoedadvies kreeg Meghan Markle van niemand minder dan Michelle Obama

Celebs
Dít opvoedadvies kreeg Meghan Markle van niemand minder dan Michelle Obama

Meghan Markle heeft niemand minder dan Michelle Obama tips gevraagd over het moederschap. De vrouw van prins Harry interviewde de voormalig first lady van de Verenigde Staten voor het septembernummer van de Britse ‘Vogue’, waar de hertogin gasthoofdredacteur van is. Ze maakte van de gelegenheid gebruik meteen wat advies in te winnen.

De twee dames gingen al een paar maanden geleden met elkaar in gesprek, toen Meghan nog in verwachting was van Archie. Michelle, die met Barack twee dochters heeft, vertelde dat het moederschap voor haar “een masterclass van loslaten” is. “Je hebt nou eenmaal niet alles in de hand”, zei Michelle. “Als moeder wil je dat je kind niets overkomt, maar het leven loopt nou eenmaal anders. Geschaafde knieën, hobbelige wegen en gebroken harten horen erbij.”

Magisch

De Amerikaanse raadt Meghan daarnaast aan om alles wat de baby doet heel bewust mee te maken. “Het is iets magisch om een baby in huis te hebben”, zegt ze. “Ik vind het zo leuk voor jou en Harry dat jullie dit gaan ervaren, Meghan. Koester het allemaal.”

Lees ook
Tweede kindje onderweg? ‘Harry en Meghan zijn er erg serieus over’

Baby Sussex

In de ochtend van 6 mei bracht Meghan Markle haar eerste kindje ter wereld. ’s Middags werd het heuglijke nieuws bekendgemaakt met een bijzondere Instagram-post, waarbij meteen vermeld werd dat het een jongetje was geworden. Een paar dagen later werd het kleintje voor het eerst aan de wereld getoond en kregen we te weten dat hij naar de naam Archie luistert. Een jaar eerder stapten Harry en Meghan in het huwelijksbootje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee