Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtig plaatje: Meghan en prachtig bolle babybuik stralen op nieuwe gezinsfoto met Harry en Archie

Prachtig plaatje: Meghan en prachtig bolle babybuik stralen op nieuwe gezinsfoto met Harry en Archie

Prachtig plaatje: Meghan en prachtig bolle babybuik stralen op nieuwe gezinsfoto met Harry en Archie

In het spraakmakende interview met Oprah Winfrey (67) deed Meghan Markle (39) heel wat schokkende onthullingen, maar had ze gelukkig ook leuk nieuws. Samen met Harry (36) onthulde de voormalig ‘Suits’-actrice het geslacht van hun tweede kindje. Naar aanleiding daarvan heeft de fotograaf van haar zwangerschapskiekjes een nieuwe gezinsfoto vrijgegeven, waarop Meghan’s babybuik mooi in beeld is én ook de kleine Archie (1) zijn opwachting maakt.

Prachtig nieuws

Fotograaf Misan Harriman heeft een nieuwe foto van prins Harry, zijn vrouw Meghan en hun zoon Archie verspreid. Hij deelde de foto maandag op zowel Twitter als Instagram in een reactie op het nieuws dat de hertog en hertogin van Sussex een meisje verwachten. “Wat een geweldig nieuws om te vieren op Internationale Vrouwendag”, schrijft hij.

Nieuwe gezinsfoto

Harriman was ook de maker van het beeld dat vorige maand werd gedeeld bij de bekendmaking van Meghan’s zwangerschap. Het nieuwe kiekje is weer zwart-wit en opnieuw is het koppel in een tuin te zien. Archie is er dit keer ook bij. Meghan houdt haar zoontje in haar armen, terwijl Harry zijn vrouw omarmt. Op de eerste foto lag Markle, met haar hand over haar bollende buikje, in het gras met haar hoofd in Harry’s schoot.

Gezin Harry & Meghan

Harry trouwde in mei 2018 met Meghan en een jaar later werd hun eerste kindje, Archie Harrison, geboren. Het is nog niet duidelijk wanneer Meghan is uitgerekend. Aan Oprah vertelden Harry en Meghan dat ze van plan zijn het op twee kinderen te houden.

Lees ook
Zelfmoordneigingen, racisme en gevangenschap: dít deelden Harry en Meghan in het interview met Oprah

Twee uur durend interview

Zondagavond zaten heel Amerika en Groot-Brittannië voor de buis voor nu al hét interview van het jaar. Meghan en Harry spraken in een twee uur durend interview met talkshow-koningin Oprah Winfrey ‘hun waarheid’ over hun vertrek uit het Britse koningshuis. De voorstukjes die zender CBS afgelopen week strooide, deden al vermoeden dat het paar stuitende uitspraken zou doen. Die bleken wellicht echter nog heftiger dan we konden vermoeden. Vanavond is het interview op de Nederlandse buis te zien, om 20.30 uur op déze zender.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

Bron: ANP | Beeld: ANP, Instagram