Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Van alle markten thuis: Meghan Markle komt met eigen Netflix-serie

Van alle markten thuis: Meghan Markle komt met eigen Netflix-serie

Van alle markten thuis: Meghan Markle komt met eigen Netflix-serie

Meghan Markle draagt vele hoeden. Naast voormalig actrice, moeder, vrouw, royal, podcaster en kinderboekenschrijfster mag ze zichzelf nu ook filmproducent noemen. De hertogin van Sussex gaat namelijk een eigen Netflix-serie uitbrengen. Dat meldt entertainmentwebsite Deadline woensdag.

Eigen Netflix-serie Meghan Markle

De Netflix-serie van de vrouw van prins Harry gaat Pearl heten, en gaat over een meisje van twaalf jaar dat allerlei spannende avonturen beleeft. Tijdens al deze belevenissen doet ze inspiratie op van allerlei invloedrijke vrouwen uit de geschiedenis, wat voor bijzondere gebeurtenissen zorgt. Eerder bracht Meghan ook al een kinderboek uit. Het boek heet The Bench, en gaat over de relatie tussen een vader en zoon, gezien door de ogen van een moeder.

Heldin

“Net als veel meisjes van haar leeftijd is onze heldin Pearl op weg om zichzelf te ontdekken terwijl ze de uitdagingen van het alledaagse leven moet zien te overwinnen”, laat de hertogin in een korte verklaring over de nog uit te komen serie weten.

Lees ook:

Hebben! Meghan Markle komt met prachtig eerste kinderboek gebaseerd op eigen gezin

Fantasie en geschiedenis

Megan Casey, directeur van animatieseries op Netflix, laat weten erg uit te kijken naar samenwerken met het koningspaar.”Een spannend verhaal dat fantasie en geschiedenis met elkaar verbindt. Pearl focust zich op een jong meisje dat leert waar haar kracht ligt als ze aan haar heroïsche avontuur begint en onderweg belangrijke vrouwen uit de geschiedenis ontmoet”, aldus Casey.

Meer koninklijke series

De serie is een onderdeel van de overeenkomst die het stel sloot met Netflix. Er zullen naar verluid dan ook meerdere series uit de koker van Meghan Markle en prins Harry volgen. Meghan maakt de serie namens haar bedrijf Archewell Productions. Wanneer Pearl op Netflix te zien is, is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Getty