Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Meghan Markle is een echte koopjesjager: ‘Ik zal nooit iets online kopen zonder kortingscode’

Meghan Markle is een echte koopjesjager: ‘Ik zal nooit iets online kopen zonder kortingscode’

Meghan Markle is een echte koopjesjager: ‘Ik zal nooit iets online kopen zonder kortingscode’

Meghan Markle heeft genoeg miljoenen op de bank staan. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet op haar uitgaves let. De voormalig actrice verklapt dat ze eigenlijk een koopjesjager is die alleen online shopt als ze korting kan krijgen.

Meghan Markle koopjesjager

Als je miljoenen op de bank hebt, hoeft dat niet te betekenen dat je het geld over de balk smijt. Zo ook Meghan Markle. De voormalige actrice liet tijdens een online conferentie van de New York Times doorschemeren dat ze best wel op de kleintjes let. Ze shopt eigenlijk alleen online als ze korting kan krijgen. Ze vertelt dat ze, voordat ze bekend werd bij Suits en voordat ze met Harry trouwde, een echte koopjesjager was. Ze knipte toen overal coupons voor uit en probeerde overal korting te regelen.

“Ik zal nooit iets online kopen zonder eerst een kortingscode op te zoeken. Het begon al jong met coupons, maar het zit er dus nog steeds in”, vertelde ze. Ook was Meghan vroeger al druk bezig om een extra zakcentje te verdienen. “Toen ik een jaar of acht, negen was begon ik met scrunchies maken. Mijn moeder haalde kleine stukjes stof in de winkel, en ik verkocht ze vervolgens. Ik weet nog dat ik me trots voelde omdat ik iets maakte en investeerde in mezelf”, vertelt ze vol trots over haar kleine onderneming als jong meisje.

Lees ook
Wie wordt eigenlijk de troonopvolger als prinses Amalia geen kinderen krijgt?

Financiën op orde

Meghan vindt het belangrijk dat jongeren financieel bewust zijn. “Als je vroeg leert over financiële zaken kan dat je een heel andere uitgangspositie geven in de wereld. Zo kom je verder”, zegt ze hierover. Haar twee kinderen Archie en Lilibet zullen waarschijnlijk niet alles wat ze verlangen zomaar cadeau krijgen. Wellicht dat ze nog een paar belangrijke geldlessen krijgen van moeder Meghan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: BrunoPress