Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Meghan Markle heeft opmerkelijke wens voor de bruiloft

Meghan Markle heeft opmerkelijke wens voor de bruiloft

Meghan Markle heeft opmerkelijke wens voor de bruiloft

Meghan Markle is sinds haar verloving met prins Harry het middelpunt van alle aandacht, waardoor alles rondom het aanstaande huwelijk nauwlettend door de media in de gaten wordt gehouden. Van de jurk tot aan de bruidsmeisjes: de komende maanden zal er steeds meer bekend worden over hét huwelijk van dit jaar. Toch lijkt de toekomstige royalty over één ding al zeker van haar zaak te zijn.

Lees ook: Herkenbaar? Dit zijn de goede voornemens van Meghan Markle

Haar loslippige halfzus brengt binnenkort een boek vol onthullingen uit over de voormalige Suits-actrice en ook bij de band met haar vader Thomas zetten velen inmiddels hun vraagtekens. Meghan zou haar verloofde namelijk nog niet aan de beste man hebben voorgesteld, terwijl haar moeder de Britse prins inmiddels al meerdere keren heeft ontmoet.

Altaar

Nu zou de bride to be ook nog eens de wens hebben om niet door Thomas, maar door moeder Doria te worden weggegeven. ‘Ik hoorde dat Meghan graag heeft dat haar moeder haar naar het altaar brengt, wat voor een mooi moment tussen moeder en dochter zou zorgen’.

Spektakel

Het is overigens niet de enige opmerkelijke verrassing die je van het koninklijke huwelijk kunt gaan verwachten. Zo zouden de twee het voornamelijk bij hun familie en goede vrienden willen houden en een enorm spektakel zoals de bruiloft van William en Kate zou dan ook niet aan de orde zijn. Dat belooft wat!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek:  www.facebook.com/flairathome

Bron: US Weekly | Beeld: ANP