Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wacht even: is Meghan al bevallen? ‘Ambulance gespot voor Windsor Castle’

Wacht even: is Meghan al bevallen? ‘Ambulance gespot voor Windsor Castle’

Celebs
Wacht even: is Meghan al bevallen? ‘Ambulance gespot voor Windsor Castle’

De geruchtenmolen draait al weken op volle toeren: is Meghan al bevallen of nog niet? Sinds afgelopen vrijdag staat de Britse roddelpers he-le-maal op z’n kop, want er zou een ambulance gespot zijn voor Windsor Castle, het nederige stulpje van het stel.

Hoewel de hertogin het liefst thuis wilde bevallen, lijkt Meghan toch naar het ziekenhuis zijn gemoeten voor de bevalling. Helemaal zeker weten we het natuurlijk nooit, want de royals zullen deze keer niet poseren voor een officieel fotomoment. Sterker nog, het kan nog wel even duren voordat we de kleine te zien krijgen. Het gezin wil eerst in alle rust zelf genieten van de komst van de kleine. Groot gelijk!

Lees ook
Verhuizen Meghan en Harry binnenkort naar Afrika?

Geen commentaar

Toch weet People het zeker: het prinsje of prinsesje is vrijdag ter wereld gekomen. De ambulancedienst die verantwoordelijk is voor de graafschappen Buckinghamshire, Oxfordshire, Berkshire en Hampshire wordt dan ook bedolven onder de telefoontjes. Toch laten ook zij niks los: “Het is niet mogelijk om commentaar te geven op het ambulanceverkeer rond het gebied Windsor. De vertrouwelijkheid van de patiënt moet te allen tijde worden gerespecteerd. Bovendien geven wij geen commentaar op operationele zaken met betrekking tot leden van het Koninklijk Huis.” Nog héél even geduld, dus…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee