Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De geruchtenmolen draait op volle toeren: is Meghan al bevallen of niet?

De geruchtenmolen draait op volle toeren: is Meghan al bevallen of niet?

De geruchtenmolen draait op volle toeren: is Meghan al bevallen of niet?

Prins Harry en Meghan Markle zouden de komst van hun aanstaande royal baby eerst in privésferen willen vieren. Dat zou dan dus geen fotomoment op de trappen van het ziekenhuis worden. Meghan verklapte een tijdje geleden al dat ze in april uitgerekend zou zijn. En aangezien ze al een tijdje niet is gespot, zorgt dat voor nogal wat speculatie: is de baby niet inmiddels al geboren?

We zagen Meghan voor het laatst op 19 maart toen ze haar respect uitte voor alle slachtoffers en nabestaanden van de aanslag in Nieuw-Zeeland. Daarna heeft Harry nog wel een aantal evenementen bijgewoond, maar Meghan hebben we sindsdien niet meer gezien… dat zóu kunnen betekenen dat ze inmiddels is bevallen.

Of toch niet?

Kate ging op 22 maart met zwangerschapsverlof en beviel uiteindelijk op 23 april van prins Louis. Dus als we haar zwangerschap als uitgangspunt nemen, zou het zomaar kunnen dat Meghan rond 20 april ‘pas’ bevalt. Net als Kate precies een maand nadat ze met verlof is gegaan. Dit komt ook overeen met de oorspronkelijke voorspelling dat de baby in april geboren zou worden.

Lees ook
Een werknemer verklapt wat het personeel écht van Meghan Markle vindt

Afwachten…

Een medewerker van de royal family deelt middels een tweet dat het paleis ons op de hoogte houdt zodra de royal baby is geboren. Wij kunnen niet wachten!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ELLE | Beeld: ANP