Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Medium doet uitspraken over huize Borsato: ‘Leontine blijft twijfelen, mede door die donkere wolk’

Medium doet uitspraken over huize Borsato: ‘Leontine blijft twijfelen, mede door die donkere wolk’

Medium doet uitspraken over huize Borsato: ‘Leontine blijft twijfelen, mede door die donkere wolk’

Medium Marion Berendsen geeft exclusief antwoord op alle vragen rondom de beschuldigingen van Marco Borsato in Story. Zo gaf ze antwoord op de vraag: staat het hergevonden gelukt van Marco en Leontine onder druk nu de zanger wordt betricht van seksueek misbruik? 

Marion Berndsen is medium, healer, docente en auteur en is in 2007 door diverse Nederlandse bladen uitgeroepen tot ‘Medium van het jaar’. Marion ziet zichzelf als een gewone vrouw met een gave.

Uitspraken medium Marion

Marion vertelt:”Er hangt al een tijdje een donkere wolk boven hen, er is iets wat hen allebei verdrietig maakt. Ik zie dat Leontine in ver-warring is. Alsof ze zich afvraagt: Waar ben ik aan begonnen? Ik voel veel twijfel bij haar. Maar ze is heel loyaal naar Marco, die ze als haar grote liefde blijft zien. Ze wil hem steunen, maar hun relatie is vertroebeld. Ik zie dat Marco voor een langere periode naar het buitenland gaat. Leontine volgt hem daarin. Momenteel voelt hij moedeloos aan. Hij staat niet in zijn kracht. Leontine blijft twijfelen, mede door die donkere wolk. Maar wanneer die is weggetrokken, gaat ze volledig voor Marco. En ik zie dat ze elkaar een belofte doen. Ze blijven bij elkaar. Ze horen bij elkaar. Marco en Leontine zullen zonder elkaar heel ongelukkig zijn. Ze zijn het klassieke voorbeeld van hoe een stel niet met, maar ook niet zonder elkaar kan.’’

Lees ook
Dit is wat paragnost Woolthuis over Marco Borsato voorspelt in het nieuwe jaar

Paragnost Thomas Woolthuis

Paragnost Thomas Woolthuis deed vorige week een voorspelling voor het nieuwe jaar over Marco Borsato: “Ik steek niet helemaal mijn handen in het vuur voor zijn onschuld, want er hangt iets in de lucht.” Woolthuis vertelt dat Marco een bepaalde sfeer om zich heen heeft, dat hij het wel heel interessant vindt om buiten zijn relatie om dingen uit te proberen. Maar volgens Thomas is er nog te weinig om Marco nu al zo erg te beschuldigen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress