Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers ‘Chateau Meiland’ verbaasd door trouwplannen zwangere Maxime: ‘Waarom al na een halfjaar?’

Kijkers ‘Chateau Meiland’ verbaasd door trouwplannen zwangere Maxime: ‘Waarom al na een halfjaar?’

Kijkers ‘Chateau Meiland’ verbaasd door trouwplannen zwangere Maxime: ‘Waarom al na een halfjaar?’

Maxime Meiland (25) heeft dan misschien pas sinds afgelopen augustus een relatie met Leroy Molkenboer, maar de twee laten er geen gras over groeien. Samen kocht het stel een jaloersmakend stulpje in Noordwijk en inmiddels weten we al een tijdje dat er ook een kleine onderweg is. Als het aan de zwangere realityster ligt, staat de volgende stap ook al vast. In de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’ hint ze op trouwplannen, al lijkt Leroy een stuk mínder enthousiast te zijn. Enne, fans snappen wel waarom.

Gaat Maxime Meiland trouwen?

Bijna 1,3 miljoen kijkers zagen maandagavond de seizoensfinale van Chateau Meiland, waarin Maxime haar wens aanhaalde om in het huwelijksbootje te stappen met haar vriend Leroy. “Wij willen heel graag trouwen, maar ja, corona gooit roet in het eten”, aldus de blondine. “En het ligt niet in mijn handen, ik moet op een aanzoek van hem wachten.”

Doorpakken

Waar Maxime lijkt te staan popelen op een aanzoek, heeft haar vriend niet veel haast. “We hebben nu net een huis, laten we ons eerst daarop focussen”, klinkt het uit zijn mond. De geliefde van Leroy heeft daar maar één antwoord op: “Ik hou van doorpakken”.

Flink prijskaartje

Maxime heeft zelfs al in gedachten hoe haar perfecte verlovingsring eruit ziet. Wanneer ze samen met Leroy langs een juwelier loopt, wijst ze een exemplaar aan waar een prijskaartje van maar liefst 3.200 euro aan hangt. “Koop je die voor mij?”, vraagt ze aan haar vriend. Helaas krijgt de blondine niet het antwoord waarop ze hoopt, maar ook daar heeft ze wel een oplossing voor. Ze fotografeert het sieraad, zodat Leroy er thuis nog eens naar kan kijken.

Boze tongen

Tijdens de voorlopig laatste aflevering van Chateau Meiland stroomt Twitter vol met reacties over Maxime en haar trouwplannen. “Wij willen heel graag trouwen… nee, Maxime, JIJ wil dat heel graag”, schrijft een stomverbaasde kijker. Ook ziet iemand geen toekomst in de relatie van Leroy en de blondine. “Ze walst zo over die lieve jongen heen”, klinkt het dan ook.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Bakken kritiek voor Maxime Meiland: volgers raken niet uitgepraat onder ‘blootfoto’ op Instagram

Maxime Meiland zwanger

Samen met haar geliefde Leroy Molkenboer, met wie Maxime sinds vorig jaar augustus een relatie heeft én onlangs een jaloersmakend huis kocht, verwacht de realityster momenteel een kindje. Vlak na de aankondiging in maart zei ze “dol- en dolgelukkig” te zijn met haar zwangerschap. “Dit wilden we zo graag”, vertelde ze aan RTL Boulevard. “We wilden graag een broertje en zusje voor Claire [Maxime’s dochter uit een eerdere relatie, red.].” Even later trad ook Leroy voor het eerst in de schijnwerpers om te vertellen over de komst van hun eerste kindje samen én zijn relatie met Maxime. Maxime en Leroy verwachten een dochtertje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: Libelle.nl, Twitter | Beeld: Brunopress, Instagram