Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Knap stel! Dolverliefde Maxime Meiland straalt op eerste foto met nieuwe vriend

Knap stel! Dolverliefde Maxime Meiland straalt op eerste foto met nieuwe vriend

Celebs
Knap stel! Dolverliefde Maxime Meiland straalt op eerste foto met nieuwe vriend

Maxime Meiland is sinds een tijdje weer helemaal gelukkig in de liefde. De man in kwestie zagen we tot nu toe enkel voorbijkomen op een gezinskiekje van de Meilandjes, maar nu is er dan toch echt een eerste foto van het stel samen. Gedeeld door niemand minder dan nieuwe vlam Leroy zelf.

Kalverliefde

Haar vriend maakt verder niet veel woorden vrij aan het zoete plaatje. Of eigenlijk ‘geen’. Enkel twee veelzeggende smileys omringt door hartjes schitteren in het bijschrift van de post.

Instant klik

Maxime is tot over haar oren verliefd, vertelde ze eerder aan Shownieuws. “Hij kwam binnen en ik dacht meteen wat een leuke jongen”, aldus de blonde realityster. De klik was er al vanaf het begin. De moeder van Leroy en Martien werkten vroeger namelijk samen in een hotel. “Zijn moeder kent mijn vader, hij komt uit Lisse en daar heb ik op school gezeten dus we kennen dezelfde mensen. Dus het voelde eigenlijk alsof we elkaar al heel lang kenden.”

Serieus

Ook Martien ziet Leroy helemaal zitten. “’s Avonds na het draaien gingen we een wijntje drinken”, vertelt hij. “Hij zei al heel snel tegen Erica: Het is net alsof ik in een warm bad kom. Wat een leuke familie.” Ook Erica is dol op haar nieuwe schoonzoon. “Leroy is enig. Het is dik aan. Ze zitten de hele tijd handjes vast te houden en kusjes te geven. Zo ken ik Maxime helemaal niet. Het is echt heel serieus.”

Lees ook
Wat ééénig! Zusjes Maxime en Montana Meiland krijgen eigen programma

Ook kleine Claire dol op Leroy

De kleine Claire en Leroy zijn ook gek op elkaar. “Hij is heel leuk met Claire”, aldus Maxime. “Ik vind het zo knap hoe hij dat kan. Als ik zelf Claire niet zou hebben, zou ik dat helemaal niet zo natuurlijk kunnen. Maar ze zijn gek op elkaar. Claire vraagt altijd: ‘Waar is Leroy?’ Dus dat is heel leuk.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🥰 🥰

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy fam!❤️

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee