Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland showt nieuw kapsel met bizar lang haar

Maxime Meiland showt nieuw kapsel met bizar lang haar

Maxime Meiland showt nieuw kapsel met bizar lang haar

Op Instagram deelt Maxime Meiland een prachtige foto met een totaal andere look. Volgers zijn verrast en delen enthousiast hun mening om haar nieuwe kapsel.

Nieuwe kapsel

Maxime Meiland poste vandaag een foto waarop ze haar lange haren showt. Op de foto is te zien dat ze een heerlijke cocktail aan het drinken is. Bij de post schrijft de blondine: ‘Donatella de meid is aanwezig!’. Bekenden en volgers van Maxime reageren massaal onder de foto. ‘Meid wat is je haar snel gegroeid 😍’, reageert Maik de Boer. Victor Brand reageert met: ‘😉👍🏻’ en weer een andere volger met: ‘Lekker pruikje 🙌’. Of het een pruik is of extensions zijn, is niet goed te zien. De lange lokken staan haar in ieder geval prachtig.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees ook
Monique Westenberg viert feestdagen weer met de Hazes-familie

Gênantste gesponsorde post

Gisteren werd bekend dat Maxime de ‘Meest Gênante Gesponsorde Uiting Op Social Media’-award van Veronica Superguide heeft gewonnen. De kersverse moeder poste begin november een gesponsorde post met haar kleintje Vivé. Het kindje was nog geen twee maand oud en moest al model staan voor een sponsordeal van haar moeder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Brunopress