Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland over nieuwe grote liefde: ‘Het voelt alsof we elkaar al heel lang kennen’

Maxime Meiland over nieuwe grote liefde: ‘Het voelt alsof we elkaar al heel lang kennen’

Maxime Meiland over nieuwe grote liefde: ‘Het voelt alsof we elkaar al heel lang kennen’

De geruchtenmolen draaide afgelopen week op volle toeren toen Maxime een ‘gezinsfoto’ deelde op haar Instagram. Want wie was die mysterieuze man? Na een flinke zoektocht bleek het cameraman Leroy, de nieuwe liefde van Maxime. De dochter van Martien is helemaal in de wolken. 

Nieuwe liefde Maxime

Maxime is tot over haar oren verliefd, vertelt ze aan Shownieuws. “Hij kwam binnen en ik dacht meteen wat een leuke jongen”, vertelt ze. De klik was er al vanaf het begin. De moeder van Leroy en Martien werkten vroeger namelijk samen in een hotel. “Zijn moeder kent mijn vader, hij komt uit Lisse en daar heb ik op school gezeten dus we kennen dezelfde mensen. Dus het voelde eigenlijk alsof we elkaar al heel lang kenden.”

Warm bad

Ook Martien ziet Leroy helemaal zitten. “‘s Avonds na het draaien gingen we een wijntje drinken”, vertelt hij. “Hij zei al heel snel tegen Erica: Het is net alsof ik in een warm bad kom. Wat een leuke familie.” Ook Erica is dol op haar nieuwe schoonzoon. “Leroy is enig”, vertelt ze. “Het is dik aan. Ze zitten de hele tijd handjes vast te houden en kusjes te geven. Zo ken ik Maxime helemaal niet. Het is echt heel serieus.”

Lees ook:
Is-ie niet enig? ‘Déze knappe man is de nieuwe liefde van Maxime Meiland’

Gek op elkaar

De kleine Claire en Leroy zijn ook gek op elkaar. “Hij is heel leuk met Claire”, vertelt Maxime. “Ik vind het zo knap hoe hij dat kan. Als ik zelf Claire niet zou hebben, zou ik dat helemaal niet zo natuurlijk kunnen. Maar ze zijn gek op elkaar. Claire vraagt altijd: ‘Waar is Leroy?’ Dus dat is heel leuk.”

Chateau Meiland is vanaf aanstaande week weer te zien op tv met een gloednieuw seizoen. Fijne extra: SBS trakteert ons op niet één, maar twee afleveringen per week!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress