Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland reageert op onterechte plagiaat-ophef: ‘Ik koop de kinderkleding gewoon in’

Maxime Meiland reageert op onterechte plagiaat-ophef: ‘Ik koop de kinderkleding gewoon in’

Maxime Meiland reageert op onterechte plagiaat-ophef: ‘Ik koop de kinderkleding gewoon in’

Een paar dagen geleden lanceerde Maxime Meiland haar eigen webshop ‘Villa Vito’ met de schattigste kinderkleding. Heel leuk natuurlijk voor de Chateau Meiland-ster, maar helaas zijn er overal azijnzeikers te vinden. Ze werd beschuldigd van plagiaat, omdat de kleding wel erg leek op kleertjes die je in andere webshops kon vinden. Maxime heeft na al die negatieve reacties nu zélf gereageerd.

Maxime Meiland ophef webshop

Op haar Instagram stories reageert Maxime op alle commotie. “Ik krijg veel mailtjes en berichtjes over dat ik helemaal geen originele kinderkledinglijn heb. Dat klopt”, vertelt ze. “Ik koop de kinderkleding gewoon in, zoals elke webshop eigenlijk.” Eigenlijk was alle kritiek en ophef dus nergens voor nodig, want Maxime heeft de lijn ook gewoon niet ontworpen en dat vertelt ze ook nergens.

Genieten

De pas bevallen dochter van Martien Meiland hoopt dat mensen stoppen met het geven van alle kritiek en nare reacties. “En genieten natuurlijk, want daar draait het uiteindelijk allemaal om.”

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees ook
Vader van Claire zoekt via Maxime Meiland weer contact met zijn dochter

Bevallen

Half september maakte Maxime bekend bevallen te zijn van haar tweede kindje. Zij en haar vriend Leroy hebben het meisje de mooie Franse naam Vivé gegeven. Maxime is al moeder van Claire (4). Sinds augustus vorig jaar heeft Maxime een relatie met haar Leroy, een van de cameramannen van Chateau Meiland. Samen wonen ze in Noordwijk, en terwijl ze nog maar net in hun nieuwe huisje gesetteld waren, gaat het gezin nu weer verhuizen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram