Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland (25) laat zich een paar weken na de bevalling in badpak zien

Maxime Meiland (25) laat zich een paar weken na de bevalling in badpak zien

Maxime Meiland (25) laat zich een paar weken na de bevalling in badpak zien

De Meilandjes vieren samen familievakantie in de Spaanse badplaats Costa Adeje. Er worden regelmatig vakantiekiekjes langs het zwembad gedeeld van haar dochter Claire (4) en pasgeboren dochtertje Vivé. Maxime is zelf ook in badpak te zien en ontvangt onwijs veel positieve reacties over haar lichaam.

Prachtig figuur

Maxime wordt overspoeld met lieve reacties van haar fans. Zowel over haar gezin als over haar lichaam. Zo reageert iemand: ‘’Wat zijn Claire en Vivé toch schattig😍 Veel plezier nog op vakantie’’ en ‘’Mijn god Maxime, wat heb je toch een prachtig figuur en dat een paar weken na de tweede bevalling 😳👍😍’’. Andere fans laten achter: ‘’Ik ben de buik 20 jaar na de laatste bevalling nog niet kwijt🤣🤣🤣.’’ en ‘’Zo wat is jouw buik snel weg👏👏.’’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) 

Geboorte Vivé

Dinsdag 14 september is Maxime bevallen van haar dochter Vivé. Samen met haar vriend Leroy en dochter Claire, die Maxime kreeg uit een eerdere relatie, vormen ze een gelukkig gezin. ‘’Daar is ze dan, onze lieve Vivé. Negen maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan.’’ Schrijft ze bij haar post op Instagram.

Lees ook:
Maxime Meiland reageert op alle kritiek: ‘Ik werk er gewoon hard voor’

Relatie

Maxime en Leroy hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames van het programma Chateau Meiland en zijn sinds augustus 2020 samen. Leroy was cameraman voor het programma. Maxime vertelt dat er al snel een serieuze vonk oversprong tussen de twee. Zo zei ze eerder tegen Story: ‘’Ik zou graag kinderen willen met Leroy.’’ En nu zijn ze trotse en gelukkige ouders van hun pasgeboren Vivé.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress