Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland kan flink ruziemaken met vriend Leroy: ‘Ik ben degene die meteen in huilen uitbarst’

Maxime Meiland kan flink ruziemaken met vriend Leroy: ‘Ik ben degene die meteen in huilen uitbarst’

Maxime Meiland kan flink ruziemaken met vriend Leroy: ‘Ik ben degene die meteen in huilen uitbarst’

Maxime Meiland maakt vaak ruzie met haar vriend Leroy Molkenboer. Hoewel de realityster vaak uit haar slof schiet om de kleinste dingen, vindt Maxime het verschrikkelijk om ruzie te maken. Ze barst namelijk altijd in huilen uit.

Ruzie Maxime en Leroy

Maxime Meiland vertelt openhartig aan Weekend dat ze met regelmaat ruzie heeft met haar vriend Leroy Wolkenboer. Vaak gaat het maar om kleine, niet belangrijke zaken. “Het zijn altijd gewoon de stomme dingetjes, zoals het niet genoeg in huis doen. Daar gaat het meestal om”, vertelt Maxime. Ook al zit Maxime vaak te zeuren dat haar vriend niet genoeg doet of niet zoals zij wil, ze vindt ruzie maken verschrikkelijk.

Maxime vindt het namelijk lastig om haar tranen te bedwingen tijdens een ruzie. “Als wij ruzie hebben ben ik degene die meteen in huilen uitbarst. Dan vecht ik tegen de tranen, probeer ze in te houden, omdat ik niet zwak wil overkomen. Maar dat lukt helemaal niet. Wat dat betreft ben ik een heel erge softie hoor, als het erop aankomt.” Gelukkig is Leroy heel lief en zacht, al kan hij soms behoorlijk uit z’n slof schieten, zegt Maxime. En dan staan voor de realityster de tranen haar nader dan het lachen.

Lees ook
Erica Meiland zou ‘haat zaaien’: ‘Gevaarlijker dan Thierry Baudet’

Happy family

Ondanks soms een ruzie hier en daar, hebben Maxime en Leroy een fijn gezinnetje. Ze besloten gezellig met de hele familie, inclusief Erica en Martien, naar het zonnige Spanje te vertrekken. Maxime deelde meerdere kiekjes dat ze gezellig in de zon aan het zwembad liggen. Dochtertjes Vivé en Claire genieten ook heerlijk van de zomerse vakantie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress