Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland is helemaal gesetteld met haar nieuwe gezinnetje

Maxime Meiland is helemaal gesetteld met haar nieuwe gezinnetje

Maxime Meiland is helemaal gesetteld met haar nieuwe gezinnetje

Maxime Meiland en ‘haar’ Leroy zijn sinds een paar weken trotse ouders van dochter Vivé. Samen met Maxime’s dochter Claire vormen ze een prachtig gezinnetje. En hoewel de jongste spruit nog niet in de televisieshow van mama en haar familie te zien is, kijkt ze al wel graag tv.

Vivé en Maxime Meiland

Dat is te zien op de Instagram van Maxime Meiland. Ze deelt een story waarin duidelijk te zien is dat de kleine Vivé lekker met mama tv kijkt. Het lijkt er bíjna op dat ze weet dat haar familie op tv is.

Maxime en Leroy ouders

De kleinste telg van het gezin is op 14 september geboren. Daarmee is dochter Claire grote zus geworden. Leroy is niet de biologische vader van Claire, dus het is zijn eerste kindje.

Vaderfiguur

Maar dat Leroy niet de biologische vader is, betekent niet dat hij die rol niet serieus neemt. Hij is hét vaderfiguur in het leven van de kleine Claire, zeker aangezien de biologische vader niet meer in beeld is.  “Hij was er niet klaar voor”, vertelde de moeder van Claire al eerder. Op het moment dat Maxime zwanger raakte, is haar ex vertrokken. Hij wilde geen vader worden. De twee hebben geen contact meer.

Lees ook:
Als Amalia lesbisch is, moet ze ook koningin kunnen worden

Happy family

Leroy en Maxime zijn sinds augustus 2020 samen. Leroy was cameraman bij het programma Chateau Meiland en zo hebben ze elkaar leren kennen. De vonk sloeg al snel over en Maxime was er dan ook vrij snel zeker van dat dit serieus zou zijn: “Ik zou graag kinderen willen met Leroy”, zei ze al eerder tegen Story. En nu is die wens dan uitgekomen, zoet!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress