Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Sirene’ Maxime Meiland werkt kijkers op de zenuwen: ‘Kunnen ze in plaats van Maxime Nadège niet mee terug nemen?’

‘Sirene’ Maxime Meiland werkt kijkers op de zenuwen: ‘Kunnen ze in plaats van Maxime Nadège niet mee terug nemen?’

‘Sirene’ Maxime Meiland werkt kijkers op de zenuwen: ‘Kunnen ze in plaats van Maxime Nadège niet mee terug nemen?’

Chateau Meiland is nog altijd een ongekend succes. Maar steeds meer kijkers ergeren zich aan de dochter van het excentrieke gezin. Op social media regent het kritiek dat Maxime Meiland behoorlijk irritant is. Volgens sommigen is het succes naar haar hoofd gestegen…

Vrijwel niemand had de gigantische kijkcijfers van Chateau Meiland zien aankomen. Terwijl RTL het aanbod van de realityserie genadeloos afsloeg, was SBS 6 de enige zender die het aandurfde. Een nieuw seizoen wordt momenteel uitgezonden. Hoewel de meeste kijkers nog net ontzettend genieten van de chaos in het chateau, is er ook kritiek. Dochter Maxime werkt bij velen op de zenuwen. 

Lees ook: Martien Meiland verrast met nieuwe look en fans raken niét uitgepraat: ‘Staat je niet hoor!’

Sirene Maxime

‘Maxime wordt irritant met haar gekrijs,’ luidt een reactie op social media. Sommige Chateau Meiland-fans zeggen zelfs niet meer te kijken doordat ze Maxime irritant vinden. Behalve de ergernissen over gedrag, krijgt de blondine ook kritiek op haar houding. Maxime zou zich, vergeleken met  de eerste afleveringen, een stuk arroganter zijn op gaan stellen. ‘Even vergeten hoe het vóór het succes was denk ik,’ schrijft een kijker op Twitter.

Toch kijken

Aan de kijkcijfers is nog niets te merken. Deze week behaalde Chateau Meiland bijna een recordaantal kijkers. Maar liefst 1,4 miljoen mensen schakelden in om naar Martien, Erica, Maxime, Claire en Nadège te kijken.  

 

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress