Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bakken kritiek voor Maxime Meiland: volgers raken niet uitgepraat onder ‘blootfoto’ op Instagram

Bakken kritiek voor Maxime Meiland: volgers raken niet uitgepraat onder ‘blootfoto’ op Instagram

Bakken kritiek voor Maxime Meiland: volgers raken niet uitgepraat onder ‘blootfoto’ op Instagram

Nadat Maxime Meiland (25) vorige week een onherkenbare foto deelde, heeft de realityster opnieuw twee twee kiekjes gedeeld die voor nogal wat commotie zorgen op Instagram. De reacties stromen binnen en helaas zijn de kritieken niet bepaald mals. En opmerkelijk genoeg gaan de negatieve woorden niet eens over de foto zelf, maar vooral over het gedrag van de blondine.

Blootfoto Maxime Meiland

Op Instagram deelt Maxime twee foto’s waarop het zonlicht op een prachtige manier op haar gezicht valt. Het lijkt erop dat de realityster topless poseert, mede door haar decolleté die op het eerste plaatje zichtbaar is.

‘Slecht van binnen’

Hoewel Maxime zelf geen woorden vuil maakt aan de foto, hebben haar volgers er genoeg over te zeggen. De foto’s an sich leveren een hoop positieve reacties op, maar met haar persoonlijkheid ‘verpest’ ze het volgens haar Instagram-fans. “Mooi van buiten, slecht van binnen. Jammer”, luidt een van de vele reacties. “Mooie foto, maar gedrag van een klein kind”, schrijft iemand anders.

Houding jegens ouders

Vooral over Maxime’s houding jegens haar ouders valt bij kijkers van Chateau Meiland niet in goede aarde. “Verwend nest. Wat heeft die een grote mond tegen haar vader, niet normaal”, wordt er geschreven. Ook adviseert iemand: “Wees eens wat liever tegen je vader, hij houdt van je en doet zoveel voor jou! Ik vind jullie allemaal echt leuk, maar dit viel mij op!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees ook
Stralende Maxime Meiland showt groeiende babybuik op zonnige lentefoto

Maxime Meiland zwanger

Samen met haar geliefde Leroy Molkenboer, met wie Maxime sinds vorig jaar augustus een relatie heeft én onlangs een jaloersmakend huis kocht, verwacht de realityster momenteel een kindje. Vlak na de aankondiging in maart zei ze “dol- en dolgelukkig” te zijn met haar zwangerschap. “Dit wilden we zo graag”, vertelde ze aan RTL Boulevard. “We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.” Even later trad ook Leroy voor het eerst in de schijnwerpers om te vertellen over de komst van hun eerste kindje samen én zijn relatie met Maxime. Maxime en Leroy verwachten een dochtertje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: Telegraaf.nl | Beeld: Brunopress, Instagram