Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland gaat na paar weken opnieuw verhuizen: ‘Het is toch net iets te klein’

Maxime Meiland gaat na paar weken opnieuw verhuizen: ‘Het is toch net iets te klein’

Maxime Meiland gaat na paar weken opnieuw verhuizen: ‘Het is toch net iets te klein’

Maxime Meiland was net een paar weken gesetteld in een leuk huisje in Noordwijk, maar besluit om toch weer te verhuizen. Het nieuwe stulpje bleek iets aan de kleine kant.

Maxime Meiland tweede huis gekocht

In talkshow Jinek vertelt realityster Maxime dat zij en Leroy samen met hun twee dochters toch weer naar een andere woning gaan verhuizen. Het huis in Noordwijk waar ze nu wonen washet eerste huis wat ze samen hebben gekocht. De inrichting sprak Maxime heel erg aan, maar ze had er niet op gerekend dat hun nieuwe stulpje maar weinig opbergruimte had.”Je denkt nooit: waar laat ik m’n stofzuiger of m’n wasrek?”. Het bleek dus een behoorlijke uitdaging om al hun spullen in het huis kwijt te kunnen. Een ander mooi huis in Noordwijk stond te koop en Maxime bedacht zich geen moment. Met de komst van dochtertje Vivé in gedachten besloten zij en Leroy deze grotere woning te kopen.

Lees ook
Op het grote doek: Erica Meiland ziet een carrièreswitch wel zitten

Wederom verhuizen

Verhuizen is Maxime Meiland niet vreemd, want samen met haar familie verhuisde ze al vele malen. Na het avontuur in Frankrijk verhuisde de hele familie Meiland naar Hengelo, maar daar konden ze vanwege problemen met de gemeente niet blijven. Martien en Erica verhuisden vervolgens naar een villa ter waarde van 2,6 miljoen euro in Noordwijk en Maxime verhuisde samen met Leroy naar een huis in de buurt. Ook Erica en Martien besloten om weer te verhuizen, aangezien de hoeveelheid fans voor de deur voor flink wat overlast zorgt. De nieuwe verhuizingen worden daarom niet getoond in de Chateau Meiland serie, zodat de overlast hopelijk minder wordt bij de nieuwe Meiland stulpjes.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress