Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Volgers verbaasd door ‘onherkenbare’ Maxime Meiland op nieuwe foto’s: ‘Net Carice van Houten!’

Volgers verbaasd door ‘onherkenbare’ Maxime Meiland op nieuwe foto’s: ‘Net Carice van Houten!’

Volgers verbaasd door ‘onherkenbare’ Maxime Meiland op nieuwe foto’s: ‘Net Carice van Houten!’

Maxime Meiland (25) heeft er op Instagram voor gezorgd dat haar volgers even twee keer moesten kijken. De dochter van Martien en Erica heeft namelijk een tweetal gloednieuwe kiekjes gedeeld, waarop ze haast onherkenbaar is. De reacties stromen binnen van fans, die haar vergelijken met Carice van Houten én een internationaal bekend model.

Maxime Meiland onherkenbaar

Maxime is flink opgedoft en dat heeft deze twee prachtige plaatjes tot gevolg. Zelf maakt ze verder geen woorden vuil aan de nieuwe beelden die ze plaatst op Instagram.

Complimenten

Volgers hebben wél wat op te merken over deze waanzinnige foto’s. De complimenten stromen binnen onder de post. Zo is te lezen: “Wauw mooie foto’s zeg”. Ook merkt iemand op: “Wow, ik herkende je echt niet.”

Gelijkenis

Fans zien ook de gelijkenis met andere bekende vrouwen. “Wauw, op de eerste foto lijk je echt op Carice van Houten. Ook een heel mooie vrouw”, laat iemand weten. Maar ook een internationale ster wordt genoemd. ‘Op die laatste foto lijk je echt op Gigi Hadid.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees ook
Opvallende uitspraak: verklapt de zwangere Maxime Meiland hier het geslacht van haar kindje?

Maxime Meiland zwanger

Samen met haar geliefde Leroy Molkenboer, met wie Maxime sinds vorig jaar augustus samen is én een jaloersmakend huis kocht, verwacht de blondine momenteel een kindje. Vlak na de aankondiging in maart zei ze “dol- en dolgelukkig” te zijn met haar zwangerschap. “Dit wilden we zo graag”, vertelde ze aan RTL Boulevard. “We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.” Even later trad ook Leroy voor het eerst in de schijnwerpers om te vertellen over de komst van hun eerste kindje samen én zijn relatie met Maxime. Onlangs leek de Chateau Meiland-ster het geslacht van de baby onthuld te hebben.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram