Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nu al een happy family: Maxime Meiland deelt intieme foto met nieuwe vlam én dochtertje Claire

Nu al een happy family: Maxime Meiland deelt intieme foto met nieuwe vlam én dochtertje Claire

Celebs
Nu al een happy family: Maxime Meiland deelt intieme foto met nieuwe vlam én dochtertje Claire

Sinds een paar weken mag iedereen het weten: Maxime Meiland (24) heeft afgelopen zomer haar hart verloren aan Leroy, die al helemaal is opgenomen in de familie. Niet alleen Martien is dol op de nieuwe vriend van zijn dochter, ook háár kind is op haar beurt gek op haar kersverse stiefvader.

Maxime Meiland met dochter én vriend

In augustus schreeuwden de tortelduifjes van de daken het liefdesgeluk bij elkaar gevonden te hebben. Maxime en Leroy kennen elkaar van de opnames van Chateau Meiland, waar de man in kwestie achter de schermen werkt als geluidsman. Dat het nog altijd goed gaat tussen de twee, bewijst een nieuwe foto die Maxime deelt. Hierop is de blondine te zien met haar dochtertje Claire én haar nieuwe vriend. “Iedereen aan de fles maar Claire uiteraard de limonade!”, grapt ze bij het plaatje.

Liefde

De hartjes stromen binnen onder de foto en het moge duidelijk zijn dat Maxime’s fans ontzettend blij zijn voor de realityster. Ook haar vader Martien staat helemaal achter de relatie. “Lieverds!!”, reageert hij. Leroy geeft drie hartjes als reactie.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Iedereen aan de fles maar Claire uiteraard de limonade!

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Instant klik

Maxime is tot over haar oren verliefd, vertelde ze eerder aan Shownieuws. “Hij kwam binnen en ik dacht meteen wat een leuke jongen”, aldus de blonde realityster. De klik was er al vanaf het begin. De moeder van Leroy en Martien werkten vroeger namelijk samen in een hotel. “Zijn moeder kent mijn vader, hij komt uit Lisse en daar heb ik op school gezeten dus we kennen dezelfde mensen. Dus het voelde eigenlijk alsof we elkaar al heel lang kenden.”

Ook kleine Claire dol op Leroy

De kleine Claire en Leroy zijn ook gek op elkaar. “Hij is heel leuk met Claire”, aldus Maxime. “Ik vind het zo knap hoe hij dat kan. Als ik zelf Claire niet zou hebben, zou ik dat helemaal niet zo natuurlijk kunnen. Maar ze zijn gek op elkaar. Claire vraagt altijd: ‘Waar is Leroy?’ Dus dat is heel leuk.”

Lees ook
Knap stel! Dolverliefde Maxime Meiland straalt op eerste foto met nieuwe vriend

Serieus

Ook Martien ziet Leroy helemaal zitten. “’s Avonds na het draaien gingen we een wijntje drinken”, vertelt hij. “Hij zei al heel snel tegen Erica: Het is net alsof ik in een warm bad kom. Wat een leuke familie.” Ook Erica is dol op haar nieuwe schoonzoon. “Leroy is enig. Het is dik aan. Ze zitten de hele tijd handjes vast te houden en kusjes te geven. Zo ken ik Maxime helemaal niet. Het is echt heel serieus.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Afsluiting van mijn fantastische 59ste verjaardag!!

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🥰 🥰

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_) op

Bron: Story.nl | Beeld: Talpa, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee