Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Alleen verder wijnen: krijgt Maxime Meiland een eigen realityshow?

Alleen verder wijnen: krijgt Maxime Meiland een eigen realityshow?

Alleen verder wijnen: krijgt Maxime Meiland een eigen realityshow?

Maxime, Martien en Erica: sinds het daverende succes van ‘Chateau Meiland’ kunnen we niet langer om het gezin heen. En niet alleen in hun eigen programma kunnen we van het stel genieten. Zo heeft de flamboyante kasteelheer eerder een uitstapje gemaakt naar ‘Ranking the Stars’ en presenteerde hij twee seizoenen van zijn eigen show ‘Cash or Trash’. Gaat zijn dochter hem achterna met een serie waarin zij de hoofdrol speelt?

Geen realityshow voor Maxime Meiland

In de nieuwe editie van Veronica Magazine zegt Maxime het op dit moment (helaas) niet te zien zitten om het onderwerp te worden van haar eigen serie. “Dat weet ik nog niet zo goed. In ieder geval niet mijn eigen realityshow, denk ik”, aldus de 24-jarige blondine. “Ik denk juist dat de kracht van Chateau Meiland zit in de chemie tussen ons als gezin. Ik ben in mijn eentje denk ik veel minder interessant.” Wel zegt ze open te staan voor “van alles”.

Hengelo

Meiland kijkt ernaar uit om later dit jaar terug te keren naar Nederland, waar ze met haar familie op een boerderij in Hengelo in Gelderland gaat wonen. “Het is fijn dat we hier nog even zijn, maar het is ook prima om weer te gaan. Dit hele Frankrijkplan is gewoon enorm uit de hand gelopen”, zegt ze over het succes van zowel de bed and breakfast als het televisieprogramma. “De drukte was enorm. Er zijn altijd andere mensen in huis, ondertussen zijn we ook nog aan het verbouwen. Ik moet voor mijn gevoel altijd paraat staan. En dan heb ik ook nog in mijn eentje de zorg over Claire (Meilands dochter, red.). Het is gewoon te veel, ik heb echt behoefte aan rust straks. Een beetje normaler leven.”

Lees ook
Maxime Meiland onder vuur: heeft ze haar kledinglijn wel zelf ontworpen?

Bakken kritiek

Onlangs lag Maxime flink onder vuur vanwege de kledinglijn die ze uitbracht. Getwijfeld werd namelijk of ze de stukken wel echt zelf ontworpen had, gezien de samples sterk leken op kledingstukken die al te koop waren op de Chinese website AliExpress. Daarnaast kon de dochter van Martien rekenen op een hoop kritiek, omdat ze veel bij kijkers op de zenuwen werkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kijken jullie ook? Nu @sbs6nl ?❤️

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Talpa, Instagram