Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lief: dochtertje Maxime Meiland helemaal onder de indruk van Sinterklaas

Lief: dochtertje Maxime Meiland helemaal onder de indruk van Sinterklaas

Lief: dochtertje Maxime Meiland helemaal onder de indruk van Sinterklaas

Zaterdag was een spannende dag voor veel kinderen: Sinterklaas kwam op veel plekken eindelijk weer in het land en ondanks alle discussies die er helaas nog steeds zijn, voor de kids is de komst van de beste man nog steeds helemaal geweldig. Ook Claire Meiland, het dochtertje van Maxime Meiland (25), mocht zaterdag de Sint ontmoeten en dat vond ze maar wat indrukwekkend.

Maxime Meiland Instagram

Op de Instagram stories van de 25-jarige Maxime Meiland is te zien hoe Sinterklaas welkom werd geheten op het strand en in de winkelstraat in Noordwijk. Claire, die op de arm van Leroy zat (de vriend van Maxime), was er natuurlijk ook bij en leek compleet onder de indruk van alle drukte te zijn. En dat werd allemaal nog een stuk spannender toen ze de goedheiligman zelfs mocht ontmoeten.

Sinterklaasintocht

“Zeg maar: ‘hallo Sinterklaas'”, hoor je Leroy op het filmpje zeggen. Met de hand die ze van Sinterklaas mocht schudden is duidelijk te zien dat het voor de kleine Claire niet niks was. Hoe spannend het ook was, toch wilde ze nog even hallo zeggen. Ook roetveeg-piet doet nog een duit in het zakje en vraagt of Claire haar schoentje ook gaat zeggen. Daar knikt de Meiland-telg vervolgens blij ‘ja’ op, en duikt van zenuwen gauw weg achter Leroy’s nek. Super schattig.

De tekst gaat verder onder de foto. 

maxime meiland-2

Lees ook
Maxime Meiland plaats alvast een feestelijke kerstfoto op Instagram

Happy family

Leroy en Maxime zijn sinds augustus 2020 samen. Leroy was cameraman bij het programma Chateau Meiland en zo hebben ze elkaar leren kennen. De vonk sloeg al snel over en Maxime was er dan ook vrij snel zeker van dat dit serieus zou zijn: “Ik zou graag kinderen willen met Leroy”, zei ze al eerder tegen Story. En nu is die wens dan uitgekomen, nadat een aantal weken geleden dochtertje Vivé ter wereld kwam.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Brunopress