Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland begaat opnieuw ‘plagiaat’-blunder met kinderkledinglijn

Maxime Meiland begaat opnieuw ‘plagiaat’-blunder met kinderkledinglijn

Maxime Meiland begaat opnieuw ‘plagiaat’-blunder met kinderkledinglijn

De nieuwe kinderkledinglijn van Maxime Meiland (25) is afgelopen weekend live gegaan. Na maanden voorbereiden is de webshop Villa Vito live. Aangezien Maxime’s vorige kledinglijn uitliep tot een flop, hoopt ze met haar nieuwe kledinglijn meer succes te behalen. Alleen de kledinglijn blijkt weer niet door haarzelf te zijn ontworpen. 

Betrapt op kopiëren van kleding

Maxime’s vorige kledinglijn Monciel was geen succes. Veel volgers betrapten Maxime erop dat haar kleding wel heel erg leek op diverse kledingstukken van AliExpress en andere webshops. En ze hing er ook nog eens een veel duurder prijskaartje aan. De media raakte er niet over uitgepraat en uiteindelijk verloor ze bijna 50.000 euro, omdat haar kledinglijn alles behalve populair was. Tijd voor een nieuwe onderneming, dacht Maxime. Ze startte een webshop, genaamd Villa Vito, waar ze schattige baby- en kinderkleding verkoopt die ze zelf heeft geselecteerd. In de webshop vind je onder andere snoezige jurkjes, kinderjassen en truitjes in vrolijke kleuren. Maar nu blijkt Maxime weer de mist in te zijn gegaan.

Haar Villa Vito kledinglijn lijkt namelijk verdacht veel op kleding van het Spaanse merk Cocote. Echter staat er nergens op de website van Maxime te lezen dat de kleding van andere merken is. Ze presenteert het als kleding die ze zelf heeft ontworpen, onder het merk Villa Vito. Maxime’s kleding lijkt vrijwel identiek aan de kleding van Cocote, alleen zijn de prijzen ietsje hoger. Onder andere diverse truitjes met capuchon lijken rechtstreeks van het Spaanse merk te komen.

Villa Vito

Cocote

Lees ook
Maxime Meiland gaat na paar weken opnieuw verhuizen: ‘Het is toch net iets te klein’

Volgers zijn niet enthousiast

Volgers waren al niet echt te spreken over de kinderkledinglijn, omdat de kleding aan de prijzige kant is. Veel mensen vinden de kinderkleren te duur, zeker omdat kinderen snel uit kleding groeien. Tevens vinden veel mensen de kleding best wel oubollig en truttig. De kans is groot dat helaas voor Maxime ook deze kledinglijn niet populair gaat zijn. Zeker nu blijkt dat ze weer kleding gekopieerd heeft van andere merken net als ze deed met haar vorige kledinglijn.

Bron: DenD | Beeld: BrunoPress