Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat mooi: Maxime Meiland deelt lieve vakantiefoto’s mét babybuikje

Wat mooi: Maxime Meiland deelt lieve vakantiefoto’s mét babybuikje

Wat mooi: Maxime Meiland deelt lieve vakantiefoto’s mét babybuikje

Het is alweer een paar maanden geleden dat Maxime Meiland (25) bekendmaakte zwanger te zijn van haar tweede kindje. En wie gezegend is met een mooie babybuik, laat dat natuurlijk graag zien. Zo ook de zwangere Maxime, die op vakantie in Italië aan het genieten is. En haar volgers? Die mogen meegenieten met de heerlijke vakantiekiekjes mét babybuik die ze vanmiddag op haar Instagram heeft geplaatst.

Maxime Meiland babybuik

Maxime Meiland deelde vanmiddag een reeks aan foto’s van haar vakantie. Op de kiekjes, waar ze vooral met Claire te zien is, is duidelijk te zien hoe de twee aan het genieten zijn van de trip. “☀️”, zet de 25-jarige dochter van Martien Meiland erbij. Op een van de foto’s is de babybuik van de zwangere Maxime niet te missen. Met een wit badpak en dochtertje Claire bij haar op de stoel, laat ze ‘m dan ook prachtig zien. “Geniet ervan en mooi buikje ❤️”, reageert iemand onder de foto’s. Weer een ander reageert: “Wat een mooie buik heb je, hoeveel weken ben je nu?”

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gezin

Sinds augustus vorig jaar heeft Maxime een relatie met haar vriend Leroy, een van de cameramannen van Chateau Meiland. Al gauw liet de blondine weten klaar te zijn voor gezinsuitbreiding met haar geliefde. “Ik zou graag kinderen willen met Leroy”, zei ze eerder tegen Story. “Hij is de vader van mijn kind.”

Lees ook
Vader dochtertje Claire zoekt na jaren contact met Maxime Meiland: ‘Ik vind dat heel moeilijk’

Ex

Voor Leroy is het de eerste keer dat hij vader wordt, maar voor Maxime is het ouderschap al drie jaar niks nieuws meer. Haar dochtertje Claire heeft ze – ongepland – gekregen met haar ex Jaap, die al snel aangaf dat hij niets met de opvoeding van het kindje te maken wilde hebben. Een tijdje terug vertelde Maxime dat hij weer contact met haar had gezocht, maar dat ze vindt heel moeilijk. “Mijn vriendinnen zeggen dat ik jaren op hem heb moeten wachten, dus dat ik nu ook mijn tijd mag nemen. Dat doe ik ook. Claire noemt Leroy ook papa, we vormen een gezin. Leroy is een goede vader voor haar.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: STORY | Beeld: Instagram, Brunopress