Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hi babybelly: vakantie vierende Maxime Meiland laat (wederom) mooie babybuik zien

Hi babybelly: vakantie vierende Maxime Meiland laat (wederom) mooie babybuik zien

Hi babybelly: vakantie vierende Maxime Meiland laat (wederom) mooie babybuik zien

We kunnen maar niet genoeg krijgen van al die prachtige foto’s van onze zwangere BN’ers. Robin Martens en Laura Ponticorvo laten (gelukkig) geregeld de mooiste plaatjes van hun babybuik zien. En yes, ook Maxime Meiland doet eraan mee: samen met haar vriend Leroy deelt ze – wederom – een leuk vakantiekiekje mét zichtbaar groeiende buik.

Zwanger van tweede kindje

Het is alweer een paar maanden geleden dat Maxime Meiland (25) bekendmaakte zwanger te zijn van haar tweede kindje. En wie gezegend is met een mooie babybuik, laat dat natuurlijk graag zien. Eerder plaatste ze ook al vakantiefoto’s waarop haar groeiende buik te zien is, en gisteren heeft ze weer nieuwe plaatjes gepost.

Maxime Meiland babybuik

De dochter van Martien Meiland heeft de foto met babybuik zondag op haar Instagram-stories gezet. Op het kiekje staat ze samen met haar vriend Leroy (die overigens heel lief haar buik vasthoudt), voor wat lijkt op een ontzettend mooie zonsondergang. Op haar feed plaatst ze een mooie foto van haar en Leroy zónder babybuik. Als onderschrift staat er alleen een geel hartje.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

maxime meiland babybuik

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gezin

Sinds augustus vorig jaar heeft Maxime een relatie met haar vriend Leroy, een van de cameramannen van Chateau Meiland. Al gauw liet de blondine weten klaar te zijn voor gezinsuitbreiding met haar geliefde. “Ik zou graag kinderen willen met Leroy”, zei ze eerder tegen Story. “Hij is de vader van mijn kind.”

Lees ook
Heeft Maxime Meiland haar lippen laten doen? Zwangere realityster reageert op lipfiller-geruchten

Ex

Voor Leroy is het de eerste keer dat hij vader wordt, maar voor Maxime is het ouderschap al drie jaar niks nieuws meer. Haar dochtertje Claire heeft ze – ongepland – gekregen met haar ex Jaap, die al snel aangaf dat hij niets met de opvoeding van het kindje te maken wilde hebben. Een tijdje terug vertelde Maxime dat hij weer contact met haar had gezocht, maar dat ze vindt heel moeilijk. “Mijn vriendinnen zeggen dat ik jaren op hem heb moeten wachten, dus dat ik nu ook mijn tijd mag nemen. Dat doe ik ook. Claire noemt Leroy ook papa, we vormen een gezin. Leroy is een goede vader voor haar.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress