Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Stralende Maxime Meiland showt groeiende babybuik op zonnige lentefoto

Stralende Maxime Meiland showt groeiende babybuik op zonnige lentefoto

Stralende Maxime Meiland showt groeiende babybuik op zonnige lentefoto

‘Dolgelukkig, trots en blij, schuiven wij een stoeltje bij.’ Zo onthulde Maxime Meiland (25) haar zwangerschap halverwege vorige maand. Inmiddels is de buik van de blondine al flink gegroeid, zo is te zien op een zonnige nieuwe foto die ze deelt.

Babybuik Maxime Meiland

Maxime poseert in de tuin in een vrolijke, gele jurk en heeft een glimlach van oor tot oor. Ze houdt haar buik vast en plaatst er slechts een geel emoji-hartje bij. Ook bij volgers valt het op dat je haar babybuik nu steeds meer begint te zien. “Er groeit een klein wondertje in je”, reageert iemand. “Ja hoor, het buikje begint te komen! Geniet er maar van, want het gaat zo snel. En zo fijn en leuk om zwanger te zijn”, is ook nog terug te vinden in de reacties. Een ander merkt op: “Mooi buikje hoor”.

Kinderwens

Sinds augustus vorig jaar heeft Maxime een relatie met haar vriend Leroy, een van de cameramannen van de realityhit Chateau Meiland. Niet lang daarna liet de blondine, al moeder van dochtertje Claire (3) weten al klaar te zijn voor gezinsuitbreiding met haar geliefde. “Ik zou graag kinderen willen met Leroy”, zei ze eerder tegen Story. “Hij is de vader van mijn kind.”

Broertje of zusje

Inmiddels is het zover, zo maakte Maxime een maand geleden bekend: het stel verwacht hun eerste kindje samen. Vlak daarna zei de blondine “dol- en dolgelukkig” te zijn met haar zwangerschap. “Dit wilden we zo graag”, vertelde ze aan RTL Boulevard. “We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.” Even later trad ook Leroy voor het eerst in de schijnwerpers om te vertellen over de komst van hun eerste kindje samen én zijn relatie met Maxime.

Lees ook
Volgers verbaasd door ‘onherkenbare’ Maxime Meiland op nieuwe foto’s: ‘Net Carice van Houten!’

Vader van Claire

Maxime is dus al moeder van Claire. Met de vader van het meisje – die helaas niet tot nauwelijks meer te zien zal zijn in Chateau Meiland – heeft Maxime geen contact meer. Toen zij onverwachts zwanger raakte van haar ex, liet hij weten geen vader te willen worden. “Hij was er niet klaar voor”, vertelde ze eerder over de situatie. “Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.” Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. “Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Bron: VIVA | Beeld: ANP