Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Shoppen maar! Máxima’s zomerse Griekenland-jurk is in de sale

Shoppen maar! Máxima’s zomerse Griekenland-jurk is in de sale

Shoppen maar! Máxima’s zomerse Griekenland-jurk is in de sale

Máxima en Willem-Alexander vieren momenteel (iets te gezellig #anderhalvemeter) vakantie op de Griekse eilanden, waar ze rondvaren met hun gloednieuwe miljoenenboot Alma. Afgelopen weekend publiceerde het Duitse blad ‘Bild’ vakantiefoto’s van het koningspaar en hoewel het hele land in rep en roer was over de verbroken mediacode en de door de koning en koningin ‘vergeten’ anderhalvemeterregel, vroegen wij ons vooral af: waar is die prachtige zomerjurk van de koningin van?

Máxima’s zomerjurk

Naast heerlijke foto’s van Willem-Alexander die Máxima na een rondje zwemmen binnen boord hijst (bij gebrek aan een zwemtrapje), verschenen er ook beelden van het koningspaar dat uit eten was geweest in een Grieks restaurant en daar met de eigenaar op de foto ging. Op die foto droeg Máxima een zomerse jurk met pofmouwen en hippe print, in stylish terra-, roze- en groentinten. Uiteraard werd er door menig vrouw meteen druk gespeurd naar de outfit.

Stik niet in je souvlaki

Helaas kwamen die speurneuzen tot de conclusie dat het ditmaal níet gaat om een goedkoop exemplaar van de Zara, waar onze koningin ook dikwijls mee gespot wordt. Het blijkt te gaan om een ontwerp van de New Yorkse ontwerpster Ulla Johnson, aan wiens jurken doorgaans een prijskaartje hangt van zo’n € 800. Ook het exemplaar van Máxima is zo pittig geprijsd: € 715. Maar, er is goed nieuws.

Lees ook
Maxima in bikini en Willem-Alexander hunkerend naar een zwemtrap: vakantiefoto’s van royals gepubliceerd

Korting knallen

De jurk is momenteel – onder meer bij Farfetch – in de sale en dat scheelt toch zomaar een paar honderd euro. Met zo’n dertig procent korting betaal je nu nog zo’n € 500 voor de jurk. Nog steeds geen koopje, maar wél minder . Iets met always look on the bright side, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP