Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Máxima pronkt met opvallende outfit met bloemenprint én unieke bloementooi

Máxima pronkt met opvallende outfit met bloemenprint én unieke bloementooi

Máxima pronkt met opvallende outfit met bloemenprint én unieke bloementooi

Wauw! Wat is onze koningin toch prachtig he? Máxima zien we vaak in de meest kleurige en vrolijke outfits. Wij snappen dat maar al te goed. Afgelopen donderdag verscheen ze in een prachtige outfit vol met bloemen, ook wel een ‘Frida’tje’.

Tentoonstelling

Koningin Máxima was afgelopen donderdag uitgenodigd in het Drentse Museum voor de tentoonstelling Viva La Frida – Life and art of Frida Kahlo. Deze tentoonstelling is ter ere van het leven en het oeuvre van de kunstenares Frida Kahlo. De kunstenares was een opvallende en kleurrijke verschijning en wordt bewonderd om haar kunst. Geheel in thema was Máxima met haar outfit te gast bij de tentoonstelling.

maxima-pronkt-met-opvallende-outfit

Frida’tje

Máxima geeft een ode aan de Mexicaanse met een felle roze top, klokrok vol bloemen en een nette hak. Daarnaast draagt ze op haar hoofd een prachtige haaraccessoire vol bloemen. De bloemenkrans lijkt ontzettend erg op de bloemenkrans die Frida Kahlo in haar haren had op een van de bekendste afbeeldingen van de kunstenares. Máxima brengt door de krans een ode aan Frida en doet daarmee een ‘Frida’tje’.

Bloemenkrans-frida

maxima-pronkt-met-opvallende-outfit-3

Lees ook
Gezinsuitbreiding voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Dezelfde outfit

Koningin Máxima draagt vaker dezelfde outfit bij evenementen. Zo gaat deze outfit al mee voor de derde ronde.  De ontwerper van de outfit is Natan. De fleurige kledingstukken waren al eerder te zien in op 2016 tijdens Koningsdag. Toen gecombineerd met een mooie poederroze hoed. In 2019 droeg ze de outfit voor de tweede keer, maar toen met een zwart haarband. De bloemenkans in het haar is dit keer de nieuwe toevoeging

maxima-pronkt-met-opvallende-outfit-3

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Brunopress