Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Max Verstappen zomers en casual gekleed voor eerste interview als wereldkampioen

Max Verstappen zomers en casual gekleed voor eerste interview als wereldkampioen

Max Verstappen zomers en casual gekleed voor eerste interview als wereldkampioen

Wie heeft er níet gekeken? Wat was het spannend en wat was het een beetje geluk hebben, zo met die safety car aan het eind van de race. Maar ‘onze’ Max is wereldkampioen: de eerste Nederlander ooit die de Formule1 heeft gewonnen.

En dat maakt heel het land trots.

Gewonnen

Voor zijn eerste interview als wereldkampioen trekt Max iets heel gewoons uit de kast: even geen Red Bull-racepak, maar een lekkere korte broek en een blouse. Zomers, want waarschijnlijk is hij nog in Abu Dhabi. Hoewel zijn grote concurrent Lewis Hamilton de hele race voor hem reed, kwam er door een crash met een andere auto een safety car. dan moeten alle coureurs dicht b ij elkaar rijden en moeten ze zachter rijden. Je kunt dan niemand inhalen. Maar hierdoor werd de afstand tussen Hamilton op plek 1 en Verstappen op plek 2 een stuk kleiner. Toen mochten de mannen de laatste ronde nog vól gas geven, en Max haalde Hamilton in. Een gelukje, natuurlijk, want was die andere auto niet gecrasht, dan had hij hem nooit meer kunnen inhalen. Maar elke topsporter heeft wel eens wat geluk nodig.

Max zijn eigen reactie op de last-minute winst? “Al die emotie in de laatste ronde, het gekkenhuis en dan nog die beslissing die moet vallen. Dat was even niet fijn. Uiteindelijk is het een ongelooflijke dag.” Samen met zijn vader Jos Verstappen poseert Max hier. Hij heeft veel aan zijn vader te danken, zo liet hij eerder al weten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

En omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen, wat feestfoto’s van hét moment. Het is hem gegund!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Bron: Getty Images, Instagram