Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Max Verstappen is sinds kort óók stiefvader: zo ziet zijn gezinnetje eruit

Max Verstappen is sinds kort óók stiefvader: zo ziet zijn gezinnetje eruit

Max Verstappen is sinds kort óók stiefvader: zo ziet zijn gezinnetje eruit

Max Verstappen lijkt groot geluk te hebben in de liefde. In zijn nieuwe relatie met het Braziliaanse model Kelly Piquet, vervult hij nu ook de rol als stiefvader. Kelly heeft al een dochter, Penelope. Volgens insiders laat het huwelijk niet lang op zich wachten.

Max Verstappen liet er vorig jaar oktober geen gras over groeien. Vlak nadat hij een punt achter zijn relatie met Dilara Sanlik had gezet, nam hij het vliegtuig naar Brazilië om zijn vroegere buurmeisje Kelly Piquet (32) te bezoeken. Max wist dat de dochter van de wereldberoemde voormalige autocoureur Nelson Piquet in maart van 2020 haar relatie had verbroken. Nu ze beiden vrijgezel waren, stond niets hen meer in de weg. De Nederlandse Formule 1-racer was in Monaco lange tijd de buurman van haar broer Nelson junior, bij wie Kelly vaak op bezoek kwam. ‘Max ken ik sinds hij mijn buurman was in Monaco,’ vertelde Nelson aan een Braziliaanse krant. ‘Hij had een heel huiselijk leven, de hele tijd bij zijn ouders. Zijn vader Jos maakte zijn eigen motor, zijn eigen kart, reisde met hem mee.’ Volgens Nelson is Max al in hun familie opgenomen en is ook Nelson senior in zijn nopjes met zijn schoonzoon. ‘Max is wie hij is, dus ik denk dat mijn vader dat respecteert, want hij probeert voor de camera niet iemand anders te zijn. Hij doet niet alsof. Dat waardeert hij.’

Lees ook
Jos Verstappen belandt in ziekenhuis na winst van Max Verstappen

Bonusvader

De reis naar Brazilië bleek een schot in de roos. In die tijd had Max geen races en konden hij en Kelly elkaar in alle rust als geliefden leren kennen. Voor Max moest het een fijn gevoel zijn dat Kelly de racewereld al goed kent. Net als hij groeide ze op in de Formule 1-wereld, met een vader en broer als coureur. Ook weet ze hoe het is om de vriendin van een racer te zijn. Drie jaar lang had Kelly een relatie met de Russische Formule 1-rijder Daniil Kvyat. In de zomer van 2019 kregen ze dochter Penelope. Overigens moet het voor Kvyat wrang zijn dat Max nu de bonusvader van zijn dochtertje is. De Nederlandse coureur was ook degene die vijf jaar geleden zijn plek bij Red Bull Racing innam. Ongetwijfeld zal Kelly bij de race in Zandvoort Max aanmoedigen. Hoewel haar vader Nelson Braziliaans is, groeide haar moeder Sylvia Tamsma in Nederland op. Met haar ouders reisde ze de hele wereld over, maar ze woonde nooit in Nederland. En ook met Max zal ze er niet neerstrijken. Veelal verblijft ze nu bij hem in zijn appartement in Monaco. Daar vierden ze de afgelopen weken vakantie en zagen omstanders regelmatig hoe Max zich liefdevol bekommerde om kleine Penelope.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

En het dochtertje van Kelly, de bonusdochter van Max, dus:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mama Magazine | Beeld: Brunopress