Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Máx Verstappen rijdt vol in de punten: dít is zijn nieuwe vriendin

Máx Verstappen rijdt vol in de punten: dít is zijn nieuwe vriendin

Celebs
Máx Verstappen rijdt vol in de punten: dít is zijn nieuwe vriendin

Wie een oogje had op Neerlands trots, Formule 1-courreur Max Verstappen, lijkt helaas geen kans meer te maken. Max schijnt namelijk al enkele maanden een nieuwe liefde hebben. Foto’s op het Instagramaccount van het Duitse meisje verklappen dat er iets speelt tussen de twee.

Lees ook
Mini Maxie: Dít zijn de populairste babynamen van 2017

Drie maanden samen
Het zou gaan om de uit München afkomstige Dilara Sanlik, die zou wonen en studeren in Londen. Een bron dichtbij Max heeft aan RTL Boulevard laten weten dat de twee al zo’n twee à drie maanden daten.

‘Gezellige meid’
“Ze kenden elkaar al een tijdje, maar een paar maanden geleden sloeg de vonk over. Het gaat heel goed met ze en ze zijn erg verliefd.” Ook zou Dilara een “gezellige meid” zijn die je er “goed bij kunt hebben”.

Met z’n aaaaallen, met z’n…
Dilara was in november al te zien op een instagramfoto van Max, waarop onder anderen ook zijn vader en zusje Victoria staan. Ze zitten met z’n allen aan een tafel in een restaurant, Dilara zit linksvoor, schuin tegenover Max. Op een foto op Dilara’s account (dat inmiddels helaas is afgeschermd, maar wij hebben de foto! #scroll) poseren de twee zelfs knuffelig samen op een foto.

 

Verdachte foto’s
In december deelde Max’ zusje Victoria onderstaande kerstfoto op haar Instagram. Inderdaad, we kunnen Dilaria hierop ook niet spotten, maar wél opvallend is dat volgers van Dilaria op haar account exact dezelfde kerstboom voorbij zagen komen. Onder de door haar geposte foto is een reactie van Max’ vader Jos Verstappen te vinden. ‘I like you so much!’, schreef hij.

Momenteel heeft Dilara haar account afgeschermd, dus helaas, spieken gaat niet meer. Nu is het wachten op de eerste foto van het stel op Máx account…

View this post on Instagram

Merry Christmas🎄❤️

A post shared by ☆Victoria-Jane Verstappen☆ (@victoriaverstappen) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee