Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws voor Max Verstappen en zijn familie

Babynieuws voor Max Verstappen en zijn familie

Babynieuws voor Max Verstappen en zijn familie

Victoria Jane Verstappen (22), de zus van Max Verstappen, is opnieuw moeder geworden van een gezonde zoon. Het kleine jongetje werd gisteren op 6 december geboren.

Op Instagram maakte de kersverse moeder het gelukkige nieuws bekend. De blondine deelt een foto van het pasgeboren jongetje genaamd Lio. Bij de post schrijft ze: ‘So this little guy decided to come yesterday! 💙 Welcome Lio Heuts 👶🏼 we are so in love with you, you make our family complete 👨‍👩‍👦‍👦💙’. Verstappen kreeg in december 2020 al zoontje Luka. Nog geen 9 maanden later was ze zwanger van nummer 2.

De tekst gaat verder onder de foto.

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen. Shelly Sterk reageert: ‘Van harte! Wat een mooi mannetje ❤️’, presentatrice Sylvana reageert: ‘Wat prachtig lieve Vic! Gefeliciteerd en heel veel liefde en gezondheid voor dit mooie mannentje en jullie gewenst!❤️ en ook GTST-actrice Marly Van der Velden laat een reactie achter: ‘Wow. Wat heerlijk. Gefeliciteerd, geniet van elkaar. X’

Lees ook
Dit is Victoria Verstappen, het zusje van de bekende Formule 1-coureur Max Verstappen

Boegbeeld

Victoria vertelde eerder in een interview al dat ze een voorbeeld wil zijn voor jonge moeders. Ze had altijd al de wens om op een jonge leeftijd moeder te worden. In het interview met Vrouw vertelt ze: ‘Het moet natuurlijk wel zo uitkomen en goed zitten met je partner, maar dat is gelukkig het geval. De tweede, ook een jongetje, komt er alweer aan.” Volgens Verstappen ligt er vaak nog een taboe op het bewust krijgen van  kinderen op een jonge leeftijd. “Ik wil graag een boegbeeld zijn voor jonge moeders en laten weten hoe leuk het is om jong kinderen te hebben, aldus Victoria.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.