Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mattie Valk terug op de radio met pakkende boodschap

Mattie Valk terug op de radio met pakkende boodschap

Mattie Valk terug op de radio met pakkende boodschap

Mattie Valk maakte vanochtend zijn comeback op Q Music, na bijna een maand afwezigheid. De dj bleek niet de biologische vader te zijn van de veel te vroeg geboren tweeling van wie zijn vriendin Kirsten eind maart beviel.

Mattie maakte gisteravond via Twitter bekend dat hij vandaag weer aan de slag zou gaan:

De dj sprak uit behoorlijk nerveus te zijn voor de uitzending: “Ik sta met mijn hart in mijn keel hier (…), ik heb natuurlijk geen oog dicht gedaan. Alsof ik 10 jaar ben en van een hoge duikplank moet springen, zo voel ik me.” Toch had Mattie ook zin in de uitzending en zei hij dat hij blij was om weer aan het werk te zijn.

Allerbeste luisteraars

Valk begon overigens zelf al snel over zijn brief en de situatie met Kirsten, onder het mom van “meteen de grote olifant in de kamer benoemen.” Hij liet ook weten veel steun gehad te hebben aan de luisteraars van het programma. “We hebben de allermooiste en -beste luisteraars van de hele wereld. Dat heeft me enorm geholpen,” zei hij nadat hij fans uitgebreid had bedankt.

Met de tweeling gaat het overigens goed, hoewel Mattie wel aangaf “de details niet te kennen”. Hij zei tegen Wietze in de uitzending: “De tweeling heeft wat hobbels moeten doorstaan, maar het worden prachtige meiden en daar ben ik heel blij mee. De tijd moet uitwijzen hoe de relatie met de kinderen wordt. Voor nu gaat iedereen zijn eigen weg, maar ik heb nu veel passen achteruit gedaan.” Over Kirsten zegt hij: “We zijn in goede harmonie dingen aan het afronden.”

 

 

Lees ook:

Lily-Rose Depp reageert op beschuldigingen van haar vader
Gezinsuitbreiding voor de Beckhams?
Video: Marco Borsato raakt muzikaal leider en bassist kwijt

Afbeelding: copyright Twitter @mattiewietze

Bron: Telegraaf, Qmusic