Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mary Borsato doet tóch boekje open over zoon Marco en zijn ‘rampjaar’: ‘Hij moet veel verwerken’

Mary Borsato doet tóch boekje open over zoon Marco en zijn ‘rampjaar’: ‘Hij moet veel verwerken’

Celebs
Mary Borsato doet tóch boekje open over zoon Marco en zijn ‘rampjaar’: ‘Hij moet veel verwerken’

Toen Mary Borsato onlangs aan tafel schoof in ‘Jinek’, kon Eva het niet laten om te vragen naar haar zoon Marco. Sinds de aankondiging van zijn burn-out en de scheiding van Leontine hebben fans immers maar weinig van de 53-jarige zanger mogen vernemen. Zijn moeder hield het kort in de talkshow en zei haar lippen stijf op elkaar te houden erover. Echter lijkt het erop dat de blondine er inmiddels tóch anders over denkt. In een gloednieuw interview vertelt ze hoe het met Marco gaat.

Scheiding Marco Borsato

Mary Borsato heeft weinig meegekregen van alle berichtgeving rondom de scheiding van haar zoon Marco en schoondochter Leontine. De moeder van de zanger vertelt in gesprek met Beau Monde dat ze zich totaal heeft afgesloten voor wat er in de media gebeurde. “Ik keek geen showbizzprogramma’s. Als ik iets op mijn telefoon tegenkwam, klikte ik het weg”, aldus de 75-jarige Borsato. “En wanneer mensen erover begonnen, zei ik: ‘Ik ben niet thuis.’ Dat is het afweersysteem dat ik heb ingebouwd.”

Goede voorbeeld

Na berichten over affaires die de zanger zou hebben gehad, maakte het stel begin februari bekend uit elkaar te gaan. De scheiding is heel amicaal verlopen, vertelt zijn moeder nu. Ze denkt daarin het goede voorbeeld te hebben gegeven toen zij scheidde van Marco’s vader. “Na onze scheiding heb ik goed voor hem gezorgd: hij mocht dag en nacht de kindjes zien en ik heb jarenlang alimentatie betaald, totdat Marco dit overnam. Hoewel we geen partners meer waren, ging de liefde door, op een andere manier. Je kunt je ex helemaal zwart maken, maar dat is nergens voor nodig. Ik ben ook nooit verbitterd geraakt.”

Goed mens

Volgens haar heeft niet alleen het goede voorbeeld geholpen, maar is haar zoon ook gewoon een goed mens. “Als ik zie hoe hij dingen regelt, denk ik: zo zou ik het precies hebben aangepakt. Wacht: zo héb ik het ook aangepakt! Van mijn drie kinderen lijkt hij innerlijk het meest op mij.”

Lees ook
Mary en Betty zorgen wederom voor hilarische televisie (maar scoren onterecht weinig kijkers)

Burn-out Marco

De burn-out die Marco heeft, valt hem zwaar. “Beetje bij beetje gaat het beter. Hij moet veel verwerken. Gelukkig heeft hij fijne vrienden om zich heen en gaan hij en Leontine goed met elkaar om. En samen zijn ze fantastisch met de kinderen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My kind of people 💕

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato) op

Bron: NU.nl | Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee