Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mary J. Blige in financiele problemen na scheiding

Mary J. Blige in financiele problemen na scheiding

Mary J. Blige in financiele problemen na scheiding

Zangeres Mary J. Blige heeft een aantal grote hits op haar naam staan en is nog altijd niet weg te denken uit de R&B muziekscene. Je zou dus denken dat Mary financieel niks te klagen zou hebben, maar niets blijkt minder waar te zijn. Door haar scheiding van Kendu Isaacs, zou de zangeres flink in de problemen zitten.

Scheidingspapieren
Via een bron zijn de scheidingspapieren van de twee in handen van E! News terecht gekomen, en daaruit blijkt dat Mary en Isaac al sinds juli bezig zijn om de scheiding te voltooien. Volgens de 45-jarige Blige wil haar ex, die eveneens haar manager was, partneralimentatie van haar ontvangen. Hier kan de zangeres niet mee akkoord gaan, omdat Isaac volgens haar grote geldbedragen zonder haar weten uitgaf ten tijden van hun relatie.

Dure hotels
In de scheidingspapieren doet Mary uit de doeken dat ze vindt dat haar werk en haar relatie niets met elkaar te doen hebben. “Mijn succes als artiest heeft niets te maken met Isaacs. Ik was succesvol toen ik hem leerde kennen en heb dat vastgehouden, ook al hadden we ups en downs.” Ook schrijft de zangeres dat haar ex 420.000 dollar (395.000 euro) uitgaf aan dure hotels en reiskosten, zonder dat ze dat wist.

Belastingschulden
In de verklaring doet Mary ook nog uit de doeken dat het afgelopen jaar haar nauwelijks winst heeft opgeleverd en dat ze zelfs flinke belastingschulden heeft. “We hebben miljoenen dollars aan belastingschuld en hebben aanzienlijke voorschotten gehad van de platenmaatschappij”, aldus Blige. Wanneer de uitspraak van de rechter plaats zal vinden, si nog niet duidelijk.

 

Bron: RTL, Telegraaf

Lees ook: