Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Eva Jinek móest het vragen aan Mary Borsato: hoe is het met Marco na dit ‘rampjaar’?

Eva Jinek móest het vragen aan Mary Borsato: hoe is het met Marco na dit ‘rampjaar’?

Celebs
Eva Jinek móest het vragen aan Mary Borsato: hoe is het met Marco na dit ‘rampjaar’?

Marco Borsato (53) lijkt sinds de bekendmaking van de breuk met Leontine (52) volledig van de radar verdwenen. Uitgezonderd van een kort statement, houdt de zanger zijn lippen stijf op elkaar. Toen moeder Mary Borsato woensdag aanschoof bij ‘Jinek’ om te praten over haar nieuwe programma ‘Borsato’s Budget Bruiloft’, kon presentatrice Eva het niet laten even naar de huidige situatie te vragen.

‘Ik bescherm mijn jongen’

Maar daar gaat Mary niet zoveel over loslaten, liet ze weten. “Ik ben een kreeft”, aldus Mary. “En ik ben veranderd in een leeuw. Ik bescherm mijn jongen. Ik heb mijn kracht en vechtlust verandert in zwijgen. Zwijgen is goud en dat is het hele normaal voor mij, voor nu. Dit is het antwoord.”

Boos

Eerder liet Mary nog weten niet te spreken te zijn over de geruchten rondom haar zoon. “Het is zó’n fantastische man, zijn ze allemaal vergeten wat-ie gedaan heeft?”, verklaarde ze aan Weekend. “Ik ben eigenlijk nooit boos, maar om dit soort dingen word ik wel boos. Dan denk ik: jongens, stop ermee! Je ziet hoe leuk Leontine en Marco met elkaar omgaan, moet de rest er dan zo’n drama van maken?”

Leontine voor altijd familie

Hoewel de scheiding inmiddels rond is, betekent dat niet dat Leontine geen onderdeel meer is van de Borsato’s. De brunette was dan ook nog gewoon aanwezig op het verjaardagsetentje van Mary. “Toen ik binnenkwam, dacht ik eerst dat ze de ballonnen van de vorige verjaardag waren vergeten weg te halen. We hebben er heerlijk gegeten, maar voor mij is het belangrijkste dat we allemaal bij elkaar waren – dat is voor mij het mooiste cadeau”, vertelt de moeder van Marco aan Weekend.

‘De kinderen hebben geen verdriet’

Dat Leontine ook aanwezig was, maakte dat de geruchtenmolen op volle toeren begon te draaien. Was er dan toch geen sprake van een liefdesbreuk? Volgens Mary was er verder niks aan de hand: “Zij hoort er gewoon bij. Dat gaat allemaal zo goed, gewoon perfect.” Ze legt uit: “De kinderen zijn blij met mama en met papa. Zij hebben geen verdriet. Iedereen denkt maar: ah, die arme kinderen, maar zij worden zo liefdevol behandeld door hun ouders en omgeving, zij hebben het fantastisch.”

Lees ook
Leontine blikt na scheiding terug op gezinsgeluk met Marco Borsato met té lieve video

Wijze woorden

Mary sluit af: ‘Het is maar net hoe je ermee omgaat. Dat hebben mijn kinderen ook geleerd van mij. Ik heb tot de dood van mijn ex-man voor hem gezorgd. Zo moet je het zien: je gaat uit elkaar, maar verloochen dat nooit, want uiteindelijk was het op dat moment jouw keuze.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee