Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mary Borsato woest wegens Marco-roddels: ‘Zijn we allemaal vergeten wat-ie gedaan heeft?’

Mary Borsato woest wegens Marco-roddels: ‘Zijn we allemaal vergeten wat-ie gedaan heeft?’

Mary Borsato woest wegens Marco-roddels: ‘Zijn we allemaal vergeten wat-ie gedaan heeft?’

Marco Borsato (53) is dit jaar meer negatief dan positief in het nieuws geweest. Zo liet hij begin dit jaar weten een burn-out te hebben, bleek even later zijn huwelijk met Leontine (52) voorbij te zijn en kwam daarna de ene na de andere vermoedelijke affaire boven water. Mary, de 73-jarige moeder van de zanger, is helemaal klaar met alle geruchten over haar zoon. In een gloednieuw interview neemt de blondine het dan ook voor hem op én doet ze een boekje open over haar voormalige schoondochter.

Mary Borsato boos wegens Marco-geruchten

In Weekend laat Mary weten dat ze schoon genoeg heeft van alles wat er over Marco gezegd en geschreven wordt. “Het is zó’n fantastische man, zijn we allemaal vergeten wat-ie gedaan heeft?”, vraagt ze zich af. “Ik ben eigenlijk nooit boos, maar om dit soort dingen word ik wel boos. Dan denk ik: jongens, stop ermee! Je ziet hoe leuk Leontine en Marco met elkaar omgaan, moet de rest er dan zo’n drama van maken?”

Grote liefde

Mary benadrukt dat zij haar zoon nooit aan de kant zal schuiven en noemt de zanger zelfs haar grote liefde. “Samen met mijn andere kinderen natuurlijk”, zegt ze in het weekblad. Na de scheiding met Leontine trok Marco tijdelijk bij zijn moeder in. “In dat half jaar dat hij bij me is geweest, heb ik nog eens gezien wat voor fantastisch mens hij voor mij is, voor zijn kinderen, voor íedereen. Ik heb nog nooit zo’n vader meegemaakt. Dus natuurlijk steun ik hem daarin. Alleen, hij moet het zélf verwerken. Maar dat doen Leontine en hij samen ontzettend goed.”

Mooiste cadeau

Hoewel de scheiding in volle gang is, betekent dat niet dat Leontine geen onderdeel meer is van de Borsato’s. Integendeel, de brunette was ook gewoon aanwezig op het verjaardagsetentje van Mary. “Toen ik binnenkwam, dacht ik eerst dat ze de ballonnen van de vorige verjaardag waren vergeten weg te halen. We hebben er heerlijk gegeten, maar voor mij is het belangrijkste dat we allemaal bij elkaar waren – dat is voor mij het mooiste cadeau”, vertelt de moeder van Marco aan Weekend.

Leontine hoort erbij

Dat Leontine ook aanwezig was, maakte dat de geruchtenmolen op volle toeren begon te draaien. Was er dan toch geen sprake van een liefdesbreuk? Volgens Mary was er verder niks aan de hand. “Zij hoort er gewoon bij. Dat gaat allemaal zo goed, gewoon perfect”, verklaart ze. “De kinderen zijn blij met mama en met papa. Zij hebben geen verdriet. Iedereen denkt maar: ah, die arme kinderen, maar zij worden zo liefdevol behandeld door hun ouders en omgeving, zij hebben het fantastisch.”

‘Geleerd van mij’

Dat Marco nog zo goed door één deur kan met Leontine, heeft-ie volgens Mary van zijn moeder. “Het is maar net hoe je ermee omgaat. Dat hebben mijn kinderen ook geleerd van mij. Ik heb tot de dood van mijn ex-man voor hem gezorgd. Zo moet je het zien: je gaat uit elkaar, maar verloochen dat nooit, want uiteindelijk was het op dat moment jouw keuze.”

Heftig jaar

Het jaar 2020 gaat bij Marco Borsato de boeken in als een donkere periode. Zo liep zijn huwelijk met Leontine na meer dan twintig jaar op de klippen en vielen zijn inkomsten weg toen hij zich in januari terugtrok met een burn-out. Alle optredens werden voor onbepaalde tijd gecanceld en ook zijn werk bij The Voice Kids en The Voice Senior hield op te bestaan. Rapper Snelle gaat Marco vervangen bij de kidsversie en Gerard Joling neemt Marco’s stoel over in de talentenshow voor senioren.

Lees ook
Quality time met zijn gezin: Marco Borsato straalt van oor tot oor op nieuwe foto

Ieder hun eigen weg

Begin februari kondigden Marco en Leontine aan een punt achter hun huwelijk te zetten en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. De twee trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My kind of people ?

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram