Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Martien spreekt vol lof over schoonzoon Leroy: ‘Echte vader voor Claire’

Martien spreekt vol lof over schoonzoon Leroy: ‘Echte vader voor Claire’

Martien spreekt vol lof over schoonzoon Leroy: ‘Echte vader voor Claire’

Een dagelijks leven zonder Martien Meiland is niet meer voor te stellen. Naast dat hij twee dagen in de week te zien is in zijn eigen realityshow Chateau Meiland, kunnen we ook van hem genieten tijdens Wie van de Drie en First & Last (dat vandaag start.) Maar naast dat harde werk, moet hij ook nog tijd vrijmaken voor zijn familie. Dit jaar wordt hij voor de tweede keer opa en dat maakt de kasteelheer dolgelukkig. Hij spreekt dan ook vol lof over Leroy en zijn rol als vader voor Claire.

Goede vader voor Claire

In een interview met AD vertelt opa Martien trots over zijn dochter, kleindochter én kersverse schoonzoon Leroy. “Leroy is zo lief voor Claire. Hij is echt een vader voor haar.” Martien kan dan ook niet wachten op een tweede kleintje. Hij hoopt zelfs nóg vaker opa te mogen worden. “Ik hoop dat Montana en Dirk ook een gezin stichten”, aldus Meiland die zelf dolgelukkig is zonder partner. “Een partner voor mij, dat zien we dan wel weer. Ik ben gelukkig.”

Niet meer zo leuk

Meiland ziet wel in dat er een dag kan komen dat kijkers misschien genoeg gaan hebben van het gezin. “Er komt vast een dag dat mensen denken: het is toch niet meer zo leuk met Martien. Dan trekken we de stekker eruit en ga ik niet in een hoekje zitten huilen.” Volgens Martien is het zo simpel, omdat ze de bekendheid nog steeds niet gewoon vinden. Hij realiseert zich wel dat Chateau Meiland een waar kijkcijferkanon is. “Dus ik denk dat mensen ons helemaal niet zat zijn.”

Doorpakken

Martien is een aanpakker: ook toen hij vroeger een winkel had, werkte hij zeven dagen per week. Hoewel dat door veel mensen niet begrepen werd, is volgens hem stilstand achteruitgang. De presentator wil vooral doorpakken! En daarnaast is de gespekte bankrekening natuurlijk ook niet verkeerd. “Uit eten gaan boeit ons niet”, zegt hij. “Als ik de rekening zie en besef dat ik de volgende morgen naar de wc ga en alles weg is, hoeft het van mij niet. Maar woongenot is wel belangrijk.” Komt dat even goed uit. Martien en Erica hebben namelijk net een peperdure villa in hun geliefde Noordwijk gekocht. Nog even doorpakken dus de komende tijd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Bron: RTL Boulevard, Story | Beeld: BrunoPress