Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Schokkende onthulling in Martien Meiland-biografie: ‘Hij wilde zich tot tweemaal toe van het leven beroven’

Schokkende onthulling in Martien Meiland-biografie: ‘Hij wilde zich tot tweemaal toe van het leven beroven’

Schokkende onthulling in Martien Meiland-biografie: ‘Hij wilde zich tot tweemaal toe van het leven beroven’

Martien Meiland (59) kennen we natuurlijk als de flamboyante, ietwat hysterische kasteelheer van ‘Chateau Meiland’. Waar het hem nu allemaal voor de wind lijkt te gaan, heeft de inmiddels Achterhoeker een donkere periode gekend in zijn leven. Zo heeft hij twee keer een einde aan zijn leven willen maken.

Populaire Martien Meiland

Als er iemand is die niet meer weg te denken is van de buis, is het Martien wel. De immens populaire kasteelheer zijn nog dagelijks groeiende schare trouwe fans in het nieuwe tv-seizoen op SBS6 maar liefst twee keer per week met de doldwaze lotgevallen van zijn bonte gezin en aanhang.

Biografie

In Chateau Meiland laat hij veel van zijn leven zien, maar al zijn fans kunnen hem nu nóg beter leren kennen door zijn biografie. Deze komt dan misschien pas in oktober uit, maar Story weet nu al te vertellen dat Meiland een schokkende onthulling doet in zijn boek. Een van de verhalen in het inmiddels al veelbesproken boek betreft het inktzwarte geheim waarmee Martien lang heeft rondgelopen, maar dat hij thans met zijn fans wil delen: hij wilde zichzelf tot twee keer toe van het leven beroven.

Lees ook
Wat goéééd: Martien Meiland verschijnt in First Dates!

Van burgemeesterszoon tot kasteelheer

Op 17 oktober verschijnt zijn onthullende biografie, getiteld Martien, van burgemeesterszoontje tot kasteelheer. Biograaf Jan Dijkgraaf, eerder hoofdredacteur van Metro en HP/De Tijd, schreef hem samen met Martien; ze brengen hem uit via de gemeenschappelijk opgestarte uitgeverij Osjato, uitgesproken als au chateau. Wil je zeker zijn dat je het boek meteen in huis hebt zodra-ie is gelanceerd? Je kunt ‘m alvast bestellen.

Denk je aan zelfmoord? Neem contact op met 113 (0900 0113). De crisislijn is 24/7 open, ook kun je er terecht voor therapie met een psycholoog, of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Koop voor aanstaande vrijdag mijn boek.. nou kijk het filmpje maar! Tot snel?

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanaf nu te koop, MARTIEN! Op de website hetboekvanmartien.nl. #biografie #martienmeiland

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram