Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Martien Meiland zal jong overlijden volgens waarzegster: ‘O, ik word helemaal misselijk. Ik zie iets met een vliegtuig’

Martien Meiland zal jong overlijden volgens waarzegster: ‘O, ik word helemaal misselijk. Ik zie iets met een vliegtuig’

Martien Meiland zal jong overlijden volgens waarzegster: ‘O, ik word helemaal misselijk. Ik zie iets met een vliegtuig’

Dat Martien soms bijzondere uitspraken doet, weten we inmiddels wel. Maar in een recent interview met Story vertelt Martien Meiland (60) dat hij bang is dat hij jong zal komen te overlijden. Een waarzegster deed namelijk een heftige voorspelling over hoe hij dood zal gaan. Daarom heeft de realityster zijn uitvaart alvast geregeld.  

Waarzegster

Martien Meiland blijkt best wel spiritueel te zijn. Toen Martien jong was, deed hij met vrienden op een avond het spel glaasje draaien. Klinkt als een onschuldig spelletje, maar voor Martien had die avond veel betekenis. “Daar kwam uit dat ik zou trouwen met ene Erica, twee kinderen zou krijgen en mijn overlijden verband had met de getallen vier en zes”, vertelt hij aan Story. Een behoorlijk accurate voorspelling dus.

De getallen vier en zes spelen dus een belangrijke rol voor de realityster. Aangezien Martien de 46 al ruim heeft gepasseerd, is hij bang dat hij zal overlijden over vier jaar op zijn 64e. Martien ging later naar een waarzegster om zijn toekomst te laten voorspellen, die niet heel rooskleurig bleek. “Ik heb mij voorgenomen dat ik dat hele jaar niet in een vliegtuig stap. Want ik ben later nog eens bij een waarzegster geweest. Zij pakte een foto van mij en zei: ‘O, ik word helemaal misselijk. Ik zie iets met een vliegtuig.'”.

Lees ook
Zo ziet de opgezette hond van de familie Meiland er dus uit: prijswaardig

Uitvaart

We hopen natuurlijk dat deze waarzegster het bij het verkeerde eind heeft. Maar mocht Martien komen te overlijden, dan hoeft zijn familie zich niet druk te maken over de uitvaart. Martien heeft namelijk alles tot in de puntjes voorbereid. “De mensen moeten met een mooie zwarte shawl uit Italië en zwart gaas voor hun ogen op mijn uitvaart verschijnen. (…) ‘Why Tell Me Why’ van Anita Meyer moet gedraaid worden. Dan blijft het nog een beetje gezellig”, vertelt de realityster.

Martien werkt nog aan een gastenlijst, maar zijn zus Nelleke wordt zeer waarschijnlijk niet uitgenodigd. Martien heeft al jarenlang ruzie met zijn zus en ziet dat ook niet meer goed komen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress