Je bent hier: Home > Celebs > Getrouwde Martien Meiland staat open voor nieuwe liefde

Getrouwde Martien Meiland staat open voor nieuwe liefde

Celebs
Getrouwde Martien Meiland staat open voor nieuwe liefde

Martien Meiland, die vanaf volgende week weer te zien is in een nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’, is getrouwd met Erica, ondanks dat hij enkele jaren geleden uit de kast kwam. Nu laat hij weten wel degelijk open te staan voor een nieuwe liefde.

Vrijgezelle hotelgast is welkom

Hij heeft nog geen liefdesverklaringen gehad, maar het lijkt de realityster uit het SBS6-programma wel iets als hij een leuke vrijgezelle man als kasteelgast mag verwelkomen. De Meilandjes zijn druk met verbouwen en Martien verlaat zijn château alleen om naar de groothandel te gaan, vertelt hij aan het AD. De kans is daarom klein dat hij een potentiële nieuwe liefde tegen het lijf loopt.

‘We staan er voor open’

“We zijn bezig zijn met het opfluffen van de tweede etage. Dus ik ben daar helemaal niet mee bezig. Mocht het zijn dat er iemand langskomt, een leuke vrijgezelle man die interesse heeft in mij, of Erica, of Caroline… dat zou kunnen. Daar staan we voor open, daar hebben we het vooraf ook met elkaar over gehad.”

Lees ook
Eéénig! Dít zijn de eerste beelden van het tweede seizoen ‘Chateau Meiland’

Hard werken, zo’n nieuwe liefde

Toch heeft hij nog wel zijn bedenkingen over een nieuwe relatie. “Dan moet ik iemand helemaal leren kennen, dan moet het nog klikken met de rest. Nee joh, nu even niet hoor.” Martien, bekend van het programma Ik vertrek, kwam uit de kast maar is nog steeds samen met zijn vrouw Erica. “Er zijn mensen die 25 jaar getrouwd zijn, gaan scheiden en elkaar dan de hersens inslaan. Waarom? Het was toch heel lang gezellig saampjes? Bij ons is dat wel anders. Wij houden nog steeds ontzettend veel van elkaar.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: SBS

Shoppen is altijd een goed idee