Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Martien Meiland reageert eindelijk op alle commotie: ‘We kijken met goede moed naar de toekomst’

Martien Meiland reageert eindelijk op alle commotie: ‘We kijken met goede moed naar de toekomst’

Martien Meiland reageert eindelijk op alle commotie: ‘We kijken met goede moed naar de toekomst’

Het was een heftig jaar voor de familie Meiland. Toen Erica een boek uitbracht met controversiële uitspraken over moslims, was er veel kritiek op de familie. Meerdere samenwerkingen met de familie werden daarom gecanceld. Martien Meiland reageert nu ook op alle ophef. 

Martien Meiland reageert

Erica Meiland en dochter Maxime Meiland hadden allebei al een reactie gegeven op de vele gecancelde samenwerkingen en de controversiële uitspraken. Vader Martien Meiland bleef echter verdacht stil. Hij liet eindelijk van zich horen tijdens de première van de nieuwe film Silverstar. RTL Boulevard sprak daar met de voormalig kasteelheer en vroeg hoe het nu met hem gaat na alle commotie.

“Goed! Ja heerlijk ja hoor. We kijken met goede moed naar de toekomst en we gaan lekker kijken naar de kerstspecial. Dus ja, komt helemaal goed joh”, vertelt Martien. Meer laat hij ook niet los over het hele gebeuren.

Lees ook
SBS6 blijft met familie Meiland samenwerken ‘zolang zij geen dingen doen die strafbaar zijn’

Samenwerkingen

Meerdere merken hebben hun samenwerking met de familie Meiland stopgezet. Onder andere Hallmark, matrassenmerk Emma en NIVEA hebben hun samenwerkingen gecanceld. SBS6 zegt dat ze voorlopig wel blijven samenwerken met de familie Meiland. Chateau Meiland zal dus niet van de buis verdwijnen.

Naar aanleiding van alle ophef, besloot Maxime een reactie te geven. “Laat ik vooropstellen dat het nooit mijn bedoeling is geweest om een groepering buiten te sluiten of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof. (…) Ik kan en ga niet voor mijn moeder spreken – maar als haar dochter zijnde steun ik haar”, zei ze op Instagram. Erica biedt verder geen excuses aan, maar is van mening dat de media haar woorden heeft opgeblazen, laat ze weten op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress