Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zou dit de nieuwe liefde van Martien Meiland kunnen zijn?

Zou dit de nieuwe liefde van Martien Meiland kunnen zijn?

Zou dit de nieuwe liefde van Martien Meiland kunnen zijn?

In het interview met weekblad Weekend vertelt Martien Meiland openhartig over zijn dateleven. De realityster ging op date met Married at first sight-deelnemer Danny. Martien ziet een tweede date wel zitten. 

Date

“Ik heb een keer een date gehad met Danny van Married At First Sight, dat heb ik toen ook op mijn Instagram gezet. Verder heb ik eigenlijk nooit een date,” vertelt Martien Meiland aan Weekend. Op de foto zien we de twee tijdens hun date gezellig roze cocktails drinken.Dit is niet het enige wat Martien over de date zegt: “We gingen gewoon gezellig wat drinken, en ik dacht wel: misschien is hij écht leuk.”

De tekst gaat verder na onderstaande foto.

“Ik vind het echt een heel leuke jongen, hij is ook op mijn feest geweest toen ik 60 werd,” aldus Martien. Uiteindelijk is er tussen de twee tot nu toe nog niks echt opgebloeid, maar wat niet is kan nog komen. De voormalig kasteeleigenaar zegt hierover: “Dat weet ik niet, dat komt misschien nog wel. (…) We zien wel hoe het loopt. Want meid, ik heb het zó druk. Ik kom nergens aan toe.”

Samenwonen

Als Martien al aan een relatie begint, dan wordt het een latrelatie. Samenwonen ziet Martien namelijk echt niet zitten. “Wonen? Nee! Er gaat niemand bij mij wonen!” zegt Martien resoluut. Verder vervolgt hij: “Moet je eens luisteren, dat moet ik niet. Nee hoor, ik kan nu liggen in mijn bed hoe ik wil, en ik kan zappen wanneer ik wil. Nee hij krijgt ook geen andere kamer in mijn huis. Mij niet bellen!”

Lees ook
Martien open over persoonlijk familieverdriet: ‘Ik ga toch niet bang worden?’

Strandtent in Noordwijk

Martien legt uit hoe zijn ideale date zou zijn.”Met een lunch, bij bijvoorbeeld een strandtent in Noordwijk.” Daarna vertelt hij: “maar eigenlijk maakt het me niet uit waar we afspreken, het ligt namelijk helemaal niet aan de locatie. Ik moet met iemand gezellig kunnen praten, en hij ook met mij.”

“Dat de meiden en de jongens tegen mij zeggen: hij past helemaal in de groep,” vind Martien uiteindelijk het allerbelangrijkste. Ook de mening van Erica weegt zwaar voor Martien. “Als Erica zegt: ‘Nou Mart, moet je luisteren, dit is hem niet,’ dan is het meteen wegwezen! Hoe verliefd ik ook ben.” We zijn benieuwd of de voormalig kasteelheer binnenkort een relatie aankondigt, we gunnen het hem van harte!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress