Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Martien Meiland over nieuwe liefde dochter Maxime: ‘Volgens mij is dit ook haar eerste echte vriendje’

Martien Meiland over nieuwe liefde dochter Maxime: ‘Volgens mij is dit ook haar eerste echte vriendje’

Martien Meiland over nieuwe liefde dochter Maxime: ‘Volgens mij is dit ook haar eerste echte vriendje’

Love is in the air! Het hoge woord is eruit: Maxime Meiland is weer helemaal gelukkig in de liefde. De geruchtenmolen draaide gisteren al op volle toeren toen er ineens een onbekende man op het vrolijke gezinskiekje van de Meilandjes te zien was. Inmiddels heeft vader Martien bevestigd dat de mysterieuze man inderdaad de nieuwe liefde van zijn dochter is.

Kennismaking

Nadat de foto op social media werd geplaatst, werd er uiteraard een flinke zoektocht gehouden. Lang hoefde Shownieuws echter niet te zoeken; de man in kwestie blijkt Leroy, een van de cameramannen van Chateau Meiland, te zijn. Aan RTL Boulevard vertelt Martien dat Leroy inderdaad geen onbekende voor de familie is, en de Meilandjes al een tijd terug kennis met hem hebben gemaakt.

Warm bad

“Hij is een keer op het kasteel geweest om de leader op te nemen”, vertelt de voormalige kasteelheer. Volgens hem zou het sindsdien bij beiden zijn gaan kriebelen. “Ik weet wel dat hij de eerste avond, toen we na afloop nog gezellig zaten te wijnen, zei: het is net alsof ik in een warm bad kom bij deze familie. Dat is natuurlijk ontzettend leuk om te horen. Zo snel eigenlijk al.”

Lees ook
Maxime Meiland lanceert nieuwe kledinglijn én reageert op ‘AliExpress-rel’ na vorige collectie

In de wolken

Waar dochter Maxime nog niets los heeft gelaten over haar nieuwe liefde, laat Martien wel weten dat de twee het superleuk hebben met elkaar. Volgens hem loopt zijn jongste telg de hele dag met haar hoofd in de wolken. “Ik vind het zo leuk voor d’r. Volgens mij is dit ook haar eerste echte vriendje”, aldus een zichtbaar geëmotioneerde Martien.

Live Q&A

De kans is overigens groot dat Maxime volgende week maandag wel het een en ander over haar nieuwe liefde Leroy zal gaan vertellen. Samen met moeder Erica zal ze op het Instagram-account van KIJK een live Q&A gaan doen, waar fans zowel Maxime als Erica het hemd van het lijf mogen vragen. “Heb je altijd al iets willen weten? Stuur je vragen in en we gaan de leukste beantwoorden”, aldus mama in de video. Nou fans, jullie weten wat jullie te doen staat!

Chateau Meiland is vanaf volgende week weer te zien op tv met een gloednieuw seizoen. Fijne extra: SBS trakteert ons op niet één, maar twee afleveringen per week!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

View this post on Instagram

Happy fam!❤️

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) on

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Brunopress